Απίστευτα πράγματα στην Αργεντινή: Ο Πάπου Γκόμεζ φέρεται να έχει κάνει μάγια στον συμπαίκτη του, Τζιοβάνι Λο Σέλσο

Πάπου Γκόμες

i

Screenshot

Απίστευτα πράγματα στην Αργεντινή: Ο Πάπου Γκόμεζ φέρεται να έχει κάνει μάγια στον συμπαίκτη του, Τζιοβάνι Λο Σέλσο

Πάνος Μαλακτάρης • 11:23 - 21.03.2023 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 28.04.2023

Η εθνική Αργεντινής ετοιμάζεται να δώσει μια σειρά φιλικών αγώνων, με το «κόψιμο» του Πάπου Γκόμεζ από την αποστολή να μην οφείλεται κατά πώς φαίνεται μόνο στον τραυματισμό του

Η Αργεντινή πριν από λίγους μόνο μήνες στέφθηκε πρωταθλήτρια κόσμου και ήρθε ο καιρός να δώσει τα πρώτα της φιλικά παιχνίδια ως κάτοχος του βαρύτιμου τροπαίου μπροστά στο κοινό της. Ένα κοινό το οποίο έσπευσε να εξαφανίσει κυριολεκτικά τα εισιτήρια για το πρώτο φιλικό απέναντι στον Παναμά μεθαύριο (23/3). Το ανακαινισμένο Μονουμεντάλ θα είναι ασφυκτικά γεμάτο από σχεδόν 85,000 θεατές, ενώ οι αιτήσεις για ένα εισιτήριο έφτασαν το 1,5 εκατομμύριο! Σε αυτό το κλίμα ωστόσο δεν θα είναι παρών ο Πάπου Γκόμεζ, ο 35χρονος επιθετικός της Σεβίλης

Κι αν η επίσημη εξήγηση σύμφωνα με τα αρχικά ρεπορτάζ ήταν πως αναρρώνει από ένα πρόσφατο τραυματισμό και δε του επιτρέπει το ιατρικό επιτελείο των Σεβιγιάνων να ενσωματωθεί στην «αλμπισελέστε», μια νέα αιτιολόγηση είδε το φως της δημοσιότητας η οποία και είναι πραγαμτικά απίστευτη. Σύμφωνα λοιπόν με αναφορές από την Αργεντινή, ο Γκόμεζ προσέλαβε έναν μάγο με σκοπό να κάνει τα ξόρκια του και να καθυστερήσει την επάνοδο από τραυματισμό του συμπαίκτη του στην εθνική, Τζιοβάνι λο Σέλσο, ώστε να αγωνιστεί τελικά αντ' αυτού!

Μάλιστα σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ο Γκόμεζ συχνά επισκέπτεται μάγους και συναφείς «επαγγελματίες», ενώ έφτασε στο σημείο να πει μπροστά σε όλη την ομάδα πως ένας από τους πνευματικούς του του είχε επιβεβαιώσει πως η Αργεντινή όντως θα κατακτούσε το Μουντιάλ του Κατάρ. Το ακόμα χειρότερο; Λέγεται πως είχε κάνει ξανά τα ίδια πριν το Μουντιάλ της Ρωσίας. Τότε μπορεί να μην είχε χρησιμοποιήσει μάγια, αλλά είχε -λένε- τραυματίσει σκοπίμως τον Λούκας Μπίγλια λίγο καιρό πριν και έτσι είχε κληθεί αντ' αυτού στην αποστολή. 

Πραγματικά αδιανόητα πράγματα, ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και «φτασμένος» τόσο ηλικιακά όσο και ποδοσφαιρικά να καταφέυγει σε τόσο ποταπές και γελοίες μεθόδους. «Vergüenza, Papu» (ντροπή).