Ετοιμάζεται για ντεμπούτο ο Μαρσέλο με τη Φλουμινένσε

Παίκτες Φλουμινένσε

i

© Instagram

Ετοιμάζεται για ντεμπούτο ο Μαρσέλο με τη Φλουμινένσε

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:41 - 20.03.2023 / Ανανεώθηκε: 23:41 - 20.03.2023

Το πρώτο του ματς με την φανέλα της Φλουμινένσε ετοιμάζεται να δώσει ο Μαρσέλο, όπως υποστήριξε σε δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας, Φερνάντο Ντίνιζ.

Ο Μαρσέλο αποτελεί εδώ και λίγο μεταγραφικό απόκτημα της Φλουμινένσε και οι ώρα για το πρώτο του παιχνίδι πλησιάζει ολοένα και πιο πολύ. Πιο αναλυτικά, ο νέος σύλλογος του Βραζιλιάνου πρόκειται να επιστρέψει στη δράση μετά τις αναμετρήσεις των εθνικών με δύο παιχνίδια, κόντρα στη Φλαμένγκο (1 και 8/4), για το Καμπεονάτο Καριόκα Βραζιλίας.

Ο Μαρσέλο παραδέχθηκε ότι ο Κριστιάνο προσπάθησε να τον πείσει να πάει στην Αλ Νασρ
REST OF THE WORLD

10:31 - 12.03.2023

Ο Μαρσέλο παραδέχθηκε ότι ο Κριστιάνο προσπάθησε να τον πείσει να πάει στην Αλ Νασρ

Ο Μαρσέλο παρουσιάστηκε από την Φλουμινένσε και στις πρώτες δηλώσεις του, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα, υπονοώντας μάλιστα ότι ο Κριστιάνο προσπάθησε να τον πείσει να πάει στην Αλ Νασρ.

Όπως ανέφερε ο προπονητής της ομάδας, Φερνάντο Ντίνιζ: «Ας δούμε αν ο Μαρσέλο θα μπορέσει να κάνει το ντεμπούτο του. Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτές τις δύο εβδομάδες για να αποφασίσουμε. Αλλά υπάρχει μια πιθανότητα να αγωνιστεί». 

Η τελευταία φορά που ο Μαρσέλο βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο ήταν στις 11 Ιανουαρίου, κατά τη διάρκεια της ισόπαλης αναμέτρησης ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ατρόμητο, για το Κύπελλο Ελλάδας

Θυμίζουμε πως η απόκτηση του αριστερού μπακ από τη Φλουμινένσε προκάλεσε πανικό στην πατρίδα του, με το αεροδρόμιο του Ρίο ντε Τζανέιρο να κατακλύζεται από τους οπαδούς της ομάδας οι οποίοι περίμεναν με ανυπομονησία την άφιξη του.