Στο ρελαντί πεντάρα η Μπαρτσελόνα και πρόκριση στους «8»
i

Θέουτα - Μπαρτσελόνα / © Glomex

Στο ρελαντί πεντάρα η Μπαρτσελόνα και πρόκριση στους «8»

Sportal newsroom 22:53 - 19.01.2023 / Ανανεώθηκε: 23:19 - 19.01.2023

Μια εύκολη νίκη με 5-0 πανηγύρισε η Μπαρτσελόνα κόντρα στην Θέουτα της τρίτης κατηγορίας και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Copa Del Rey.

Έπαθε, έμαθε και τώρα έκανε πάρτι η Μπαρτσελόνα! Οι «μπλαουγκράνα» δεν υποτίμησαν καθόλου τον αντίπαλο τους - όπως είχαν κάνει με την Ιντερσίτι- και με μια σοβαρή εμφάνιση επιβλήθηκαν της Θέουτα της τρίτης κατηγορίας με 5-0, εξασφαλίζοντας έτσι την παρουσία τους στα προημιτελικά του Copa Del Rey.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι στάθηκαν και με το παραπάνω, όμως οι Καταλανοί βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα λίγο πριν την ανάπαυλα, με τον Ραφίνια να ανοίγει το σκορ στο 41ο λεπτό με ένα ωραίο πλασέ έξω από την περιοχή.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έκαναν ότι ήθελαν, με το πάρτι να ξεκινάει από νωρίς. Στο 50' ο Φρανκ Κεσιέ έκλεψε την μπάλα και μοίρασε στον Λεβαντόβσκι για το 2-0, ενώ στο 70' ο Φατί με μια ωραία ενέργεια έκανε το 3-0.

Στο 77ο' ο Κεσιέ πρόσθεσε το όνομα του στη λίστα με τους σκόρερ με μια κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Ραφίνια και το... κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Λεβαντόβσκι με ένα φοβερό διαγώνιο σουτ.

Θέουτα (Χοσέ Χουάν Ρομέρο): Μεχίας, Αλέν Γκαρθία, Χουάν Γκουτιέρεθ, Ρόμπιν (68’ Ντανέζε), Αϊσάρ (57’ Λουίσμι), Άδρι Κουέβας (57’ Πάμπλο), Αλμπέρτο Ρέινα, Νίτο Γονθάλεθ, Νταβίντ Αλφόνσο, Χότα (57’ Χούλιο Ιγλέσιας), Ρόδρι (78’ Σάμου Κασάις).

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Ινιάκι Πένια, Μπεγερίν, Έρικ Γκαρθία, Μάρκος Αλόνσο (73’ Κρίστενσεν), Τζόρντι Άλμπα, Σέρτζι Ρομπέρτο (73’ Μπουσκέτς), Κεσιέ, Πάμπλο Τόρε (46’ Γκάβι), Ραφίνια (80’ Αλαρκόν), Λεβαντόφσκι, Φεράν Τόρες (60’ Φατί).