Μπαρτσελόνα: «Εξετάζει» τον Ιλκάι Γκιουντογάν
i

Γκιουντογάν / ©intime

Μπαρτσελόνα: «Εξετάζει» τον Ιλκάι Γκιουντογάν

Sportal newsroom 16:52 - 17.01.2023 / Ανανεώθηκε: 09:53 - 21.01.2023

Τον Ιλκάι Γκιουντογάν ως ελεύθερο θέλει να αποκτήσει η Μπαρτσελόνα, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Telegraph, η Μπαρτσελόνα θέλει να αποκτήσει τον Ιλκάι Γκιουντογάν από τη Μάντσεστερ Σίτι. Το συμβόλαιο του Γερμανού ποδοσφαιριστή λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και με αυτό το τρόπο η ομάδα της Βαρκελώνης θέλει να τον υπογράψει ως ελεύθερο. 

Το όνομα του 32χρονου δεν είναι το μόνο που ακούγεται για το κέντρο της Μπαρτσελόνα. Ο Ενγκολό Καντέ είναι ακόμα μία λύση για την ομάδα του Τσάβι. Το συμβόλαιο του Γάλλου λήγει φέτος το καλοκαίρι και όπως αναφέρουν τα τελευταία δημοσιεύματα δεν φαίνεται να ανανεώνει με τη Τσέλσι.

Ο διεθνής Γερμανός βρίσκεται στο Έτιχαντ από το καλοκαίρι του 2016. Έχει κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα με τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ μετράει 51 γκολ και 35 ασίστ. Στην αρχή η θητεία του στο Μάντσεστερ δεν ξεκίνησε καλά, αφού οι συνεχόμενοι τραυματισμοί τον άφηναν εκτός αγωνιστικής δράσης. 

Τα τελευταία δυόμισι χρόνια όμως αποτελεί βασικό εργαλείο του Πεπ Γκουαρδιόλα. Το καλοκαίρι του 2019 έφτασε μια ανάσα από την αποχώρησή του από το Έτιχαντ, αλλά υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2023. Ήταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Γερμανία, όπου είχε αρκετά καλή παρουσία, με ένα γκολ, παρόλα αυτά δεν κατάφερε να περάσει τους ομίλους για δεύτερη σερί χρονιά.