Η αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει στη Λεωφόρο - «Μάχη» Αστέρα - ΠΑΣ στην Τρίπολη
i

© Intime

Η αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει στη Λεωφόρο - «Μάχη» Αστέρα - ΠΑΣ στην Τρίπολη

Sportal newsroom 08:51 - 18.02.2023

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Βόλο στον αγώνα που ανοίξει την αυλαία της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα το άλλο ματς της ημέρας.

Να επεκτείνει το νικηφόρο του σερί θέλει ο Παναθηναϊκός που φιλοξενεί τον Βόλο (17:00) στον αγώνα που ανοίξει την αυλαία της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Το τριφύλλι προέρχεται από σπουδαία νίκη μέσα στο «Κλ. Βικελίδης» επί του Άρη και εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας στο +1 από την ΑΕΚ, που έχει ματς λιγότερο.

Ο Παναθηναϊκός μετράει τρεις νίκες κόντρα στην ομάδα του Κώστα Μπράτσου τη φετινή σεζόν. Το τριφύλλι είχε επικρατήσει με 5-1 στην πόλη της Θεσσαλίας στον αγώνα του πρώτου γύρου ενώ σημείωσε και δύο νίκες στη φάση των «16» του Κυπέλλου Novibet.

Ο Βόλος προέρχεται από πολύτιμη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο, που τον εδραιώνει στις θέσεις των πλέι οφ. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Χόρντουρ Μάγκνουσον, που κρίθηκε ανέτοιμος.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς.

Χωρίς τον τιμωρημένο Ντέλετιτς και τον τραυματία, Μπαριέντος, αλλά με τον Οζέγκοβιτς ταξίδεψε ο Βόλος στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Η αποστολή του Βόλου: Κλέιμαν, Κότνικ, Αλχο, Τάχατος, Σιέλης, Εσκοβάλ, Ασλανίδης, Πίρινεν, Λούνα, Σι, Μεταξάς, Τσοκάνης, Κάτσε, Καρτάλης, Μεσκίδα, Πιρές, Τσιρίνος, Γκάγκι, Κούτσιας, Οζέγκοβιτς.

Στην Τρίπολη, ο τοπικός Αστέρας θα φιλοξενήσει τον ΠΑΣ (20:00) με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τη νίκη για ένα καλύτερο πλασάρισμα στα πλέι άουτ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία στο φινάλε κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Αστέρας βρίσκεται στην ένατη θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς, μαζί με τον ΟΦΗ. Ο Άκης Μάντζιος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Μίχαελ Γκαρντάφσκι και τον Χουλιάν Μπαρτόλο. Αντίθετα, επιστρέφουν οι Χουάν Mουνάφο και Ματίας Iγκλεσιας.

Η αποστολή του Αστέρα: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Αλάγκμπε, Τζουκάνοβιτς, Τιλίκα, Μουνάφο, Σανταφέ, Μπερτόγλιο, Ιγκλέσιας, Ριέρα, Σίτο, Προύντζος, Μπαράλες, Κρέσπι, Ζουγλής, Κωστέας.

Ο ΠΑΣ ταξιδεύει στην Τρίπολη με στόχο την επιστροφή στις νίκες αφού μετράει τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες. Η ομάδα του Θανάση Στάικου είναι στην ενδέκατη θέση με 21 βαθμούς.

Ο Έλληνας προπονητής δεν υπολογίζει τους Λεό, Παλμίδη, Ροσέρο, Κιάκο και Κόντε που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Στην αποστολή βρίσκεται ο Νώντας Παντελάκης που εξέτισε την ποινή του.

Η αποστολή του ΠΑΣ: Tσιντώτας, Σούλης, Αθανασίου, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Μπορτεγκαράι, Μπακαδήμας, Τζίμας, Τσάβος, Ριένστρα, Καραχάλιος, Τζίνο, Λιάσος, Μορέιρα, Λώλης, Νίνης, Φοφανά, Σταματελόπουλος, Μπαλάν.

Tags: