Παίζουν τα… ρέστα τους για την παραμονή Παναιτωλικός και Κηφισιά

Παίζουν τα… ρέστα τους για την παραμονή Παναιτωλικός και Κηφισιά

Άγγελος Φραγκισκάτος 08:31 - 27.04.2024 / Ανανεώθηκε: 08:36 - 27.04.2024

Κρίσιμες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Super League.

Σε μάχη παραμονής για τρεις έχει εξελιχθεί το μίνι πρωτάθλημα των playouts της Stoiximan Super League, καθώς Κηφισιά, Βόλο και Παναιτωλικός θέλουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία. Στην 6η και προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος όλες οι αναμετρήσεις αρχίζουν στις 20:00.

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται στο Αγρίνιο τον Ατρόμητο, με στόχο να πάρει το τρίποντο και να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη προέρχεται από δύο μεγάλα διπλά κόντρα σε Κηφισιά και Αστέρα. Από την άλλη πλευρά, οι Περιστεριώτες απώλεσαν αήττητο επτά αγωνιστικών γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από την Κηφισιά στο Περιστέρι, ωστόσο παραμένει στο κυνήγι της πρωτιάς στο μίνι πρωτάθλημα.

Στο Πανθεσσαλικό, ο Βόλος αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του στη κατηγορία. Η ομάδα του Χρήστου Κόντη έχει το κίνητρο για τη νίκη, έχοντας χάσει πολύτιμο έδαφος τις τελευταίες δύο αγωνιστικές με την ισοπαλία κόντρα στον Ατρόμητο και την ήττα από τον ΟΦΗ.

Στην Τρίπολη Αστέρας και ΟΦΗ διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε ένα παιχνίδι με μικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι Αρκάδες θέλουν να κλείσουν με θετικό πρόσημο στο τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν, ενώ οι Κρητικοί επιδιώκουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και να πάρουν ακόμα τρεις βαθμούς.

Η Κηφισιά δίνει το τελευταίο της φετινό εντός έδρας ματς κόντρα στον υποβιβασμένο ΠΑΣ Γιάννινα, ευελπιστώντας πως του χρόνου θα υποδεχτεί ξανά τους φιλάθλους της στο «Μ. Κρητικόπουλος» για αγώνες της Stoiximan Super League.

Η Κηφισιά είναι στην 13η θέση, με έναν βαθμό λιγότερο από τον Βόλο και δύο από τον Παναιτωλικό - με αμφότερους να υπερτερούν στην ισοβαθμία των νεοφώτιστων.