Η αποστολή του Ατρόμητου για το ματς με τον Παναιτωλικό

Σάσα Ίλιτς

i

© Intime

Η αποστολή του Ατρόμητου για το ματς με τον Παναιτωλικό

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:30 - 26.04.2024 / Ανανεώθηκε: 22:33 - 26.04.2024

Ο Ατρόμητος έκανε γνωστή την αποστολή για τον αυριανό αγώνα (27/4, 20:00) με τον Παναιτωλικό, για την 6η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει το απόγευμα του Σαββάτου (27/4, 20:00) στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό, με φόντο την 6η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Οι Περιστεριώτες ολοκλήρωσαν την προπόνηση εν όψει του αγώνα με τους Αγρινιώτες και ο προπονητής του Ατρόμητου, Σάσα Ίλιτς έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας.

Σε αυτήν ο Σέρβος τεχνικός δεν συμπεριέλαβε λόγω ίωσης τους Γιώργος Τζοβάρας, Γκαετάν Ρομπάιγ και Σάμουελ Φριντζόνσον. Επίσης στη διάθεση του Σάσα Ίλιτς δεν θα είναι ο Όγκουστ Έρλινγκμαρκ, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον αχίλλειο, ενώ για τραυματισμό στο γόνατο δεν υπολογίζεται ο Ουαζντί Κεσχρίντα. Τιμωρημένος είναι ο Αγκιμπού Καμαρά που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες. Εκτός παραμένει και ο Ντιρκς.

Αντιθέτως οι Περιστεριώτες έχουν και δύο επιστροφές, καθώς οι Γιουμπιτάνα και Ντε Μποκ τέθηκαν στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού για το ματς με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρομήτου: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Πομόνης, Κούντε, Έντερ, Καραμάνης, Κούεν, Γιουμπιτάνα, Βαλένσια, Βρακάς, Αντζιέλσκι, Βέργος, Τριμμάτης.