Με Μαλή η αποστολή του Παναιτωλικού κόντρα στον Ατρόμητο

Αλέξανδρος Μαλής

i

©intime

Με Μαλή η αποστολή του Παναιτωλικού κόντρα στον Ατρόμητο

Δημήτρης Χούπης 20:04 - 26.04.2024

Ο Μαλής βρίσκεται στην αποστολή του Παναιτωλικού με τον Ατρόμητου, παρά τον τραυματισμό που είχε αποκομίσει στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστική των playouts της Stoiximan Superleague. Το παιχνίδι για την ομάδα του Αγρινίου είναι «τελικός», αφού βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού και με νίκη θα παραμείνει εκτός αυτής. Σε διαφορετική περίπτωση θα έχει... μπελάδες.

Ο Γιάννης Πετράκης λοιπόν στην αποστολή δεν θα έχει τις γνωστές απουσίες των  Φράνκο Μπαλντασάρα, Λέβαν Σενγκέλια και Νίκολα Στάγιτς. Ενώ εκτός είναι και οι Καπίνο, Μπαμπόκ, Ξενιτίδης και Βοΐλης χωρίς να αντιμετωπίζουν τραυματισμό, αλλά και ο τιμωρημένος Μλάντεν.

Τα εισιτήρια του Παναιτωλικού για τον «τελικό» με τον Ατρόμητο -  Στα 5 ευρώ η γενική είσοδος
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:30 - 23.04.2024

Τα εισιτήρια του Παναιτωλικού για τον «τελικό» με τον Ατρόμητο - Στα 5 ευρώ η γενική είσοδος

Στη διάθεση των φιλάθλων του Παναιτωλικού είναι τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τον Ατρόμητο το ερχόμενο Σάββατο (27/4, 20:00), για την 6η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Από την άλλη ο Αλέξανδρος Μαλής είναι στην αποστολή, αφού το πρόβλημα που αποκόμισε στο παιχνίδι με τον Αστέρα δεν κρίθηκε σοβαρό.

Αναλυτικά η αποστολή:

Μπακάκης, Ταμπίντζε, Οικονόμου, Καρέλης, Μπελεβώνης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Τσάβες, Φρ. Ντουάρτε, Λομόνακο, Μπουζούκης, Ντίας, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Στεργιάκης, Πέρες, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Λιάβας.