Ο Μπερνάρ παραμένει αμφίβολος, σύνθημα ανασύνταξης από Τερίμ

Μπερνάρ

i

Intime

Ο Μπερνάρ παραμένει αμφίβολος, σύνθημα ανασύνταξης από Τερίμ

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:43 - 26.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:52 - 26.04.2024

Η συμμετοχή του Μπερνάρ στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη είναι στο 50-50, ενώ ο Φατίχ Τερίμπροσπαθεί να ανορθώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του.

Με την εκκρεμότητα του Μπερνάρ συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός παραμένει αμφίβολος και το προπονητικό επιτελείο διαχειρίζεται τον ποδοσφαιριστή, σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ για να τον προφυλάξει.

Προς το παρόν, οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες για τη συμμετοχή του Μπερνάρ. Το σίγουρο είναι πως ο Φατίχ Τερίμ δεν θέλει να ρισκάρει με τον 32χρονο άσο και ίσως να προτιμήσει να του δώσει περισσότερο χρόνο για την αποκατάσταση του.

Κατά τ’ άλλα, για δεύτερη μέρα ο Μπαρτ Σένκεφελντ γυμνάστηκε με τους συμπαίκτες του και είναι διαθέσιμος για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. Βέβαια, ο Ολλανδός στόπερ προέρχεται από απραξία σχεδόν 1,5 μήνα και δεν έχει ρυθμό για να παίξει βασικός. Όμως θα είναι στον πάγκο για να υπάρχει εναλλακτική στο κέντρο της άμυνας.

Το κλίμα είναι βαρύ μετά την ήττα από την ΑΕΚ, αν και ο Τερίμ με τους συνεργάτες του προσπαθούν να τονώσουν την ψυχολογία των «πράσινων». Ο Τούρκος έδωσε το σύνθημα για ανασύνταξη, ζητώντας από τους παίκτες να πετύχουν το 3Χ3 στα Play Offs και να κατακτήσουν το Κύπελλο, για να κλείσουν θετικά τη σεζόν.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ: «Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Άρη.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με ενεργοποίηση στο γυμναστήριο, συνέχισαν με rondo, παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα. Το δικό τους πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν».