Όλα στον "αέρα" στην Super League: Το πρόγραμμα των Big-4 μέχρι το τέλος
i

© Intime

Όλα στον "αέρα" στην Super League: Το πρόγραμμα των Big-4 μέχρι το τέλος

Sportal newsroom 22:56 - 19.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:48 - 20.02.2023

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το φινάλε της φετινής Stoiximan Super League. Ποιο είναι το πρόγραμμα Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

«Φωτιά» στη βαθμολογία του πρωταθλήματος έβαλε η νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ. Ο Παναθηναϊκός είναι στην πρώτη θέση με απόσταση τεσσάρων βαθμών από την Ένωση. Θυμίζουμε ότι για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα είναι σε εκκρεμότητα ο αγώνας με τον Ατρόμητο.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική εκτός έδρας τον Ολυμπιακό. Για το τριφύλλι ακολουθεί το εντός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό. Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο.

Η δεύτερη ΑΕΚ έχει να δώσει ένα ντέρμπι μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Η Ένωση φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης την επόμενη αγωνιστική, ταξιδέψει στο Ηράκλειο για την 25η αγωνιστική και αντιμετωπίζει στην έδρα της τον Ολυμπιακό στο φινάλε της κανονικής διάρκειας.

Ο Ολυμπιακός έχει να δώσει δύο ντέρμπι μέχρι το τέλος της 26ης αγωνιστικής. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν εντός έδρας τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια φιλοξενούν τον Λεβαδειακό. Η ομάδα του Μίτσελ δίνει τον τελευταίο της αγώνα στην κανονική διάρκεια του πρωτάθλημα στην Opap Arena κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει να δώσει κάποιο ντέρμπι μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας. Οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν στο Γιάννενα τον τοπικό ΠΑΣ και στη συνέχεια φιλοξενούν τον Ιωνικό. Η ομάδα του Λουτσέσκου κλείνει τις υποχρεώσεις της στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στον Βόλο.

Το πρόγραμμα των τεσσάρων πρώτων ομάδα μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας

Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός (εκτός)

Παναιτωλικός (εντός)

Ατρόμητος (εκτός)

ΑΕΚ

Αστέρας Τρίπολης (εντός)

ΟΦΗ (εκτός)

Ολυμπιακός (εντός)

Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός (εντός)

Λεβαδειακός (εντός)

ΑΕΚ (εκτός)

ΠΑΟΚ

ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός)

Ιωνικός (εντός)

Βόλος (εκτός)