Στράιχ: «Η πίεση ανήκει στον Ολυμπιακό - Θα είναι δύσκολο παιχνίδι»

Ο Κρίστιαν Στράιχ.

Στράιχ: «Η πίεση ανήκει στον Ολυμπιακό - Θα είναι δύσκολο παιχνίδι»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:49 - 29.11.2023 / Ανανεώθηκε: 17:31 - 30.11.2023

Στη δυσκολία της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στάθηκε ο προπονητής της Φράιμπουργκ, μιλώντας πριν την αναμέτρηση της Πέμπτης (30/11) για το UEFA Europa League.

Η Φράιμπουργκ υποδέχεται τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να ταξιδεύουν στη Γερμανία θέλοντας να αποκομίσουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Στη δυσκολία της αναμέτρησης στάθηκε ο προπονητής της αντιπάλου των «ερυθρόλευκων», λέγοντας πως η πίεση ανήκει στην ελληνική ομάδα

Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμα και με νίκη τους οι Πειραιώτες δεν προκρίνονται στην επόμενη φάση του Europa League. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει η Φράιμπουργκ να χάσει από τη Γουέστ Χαμ και η ομάδα του Μαρτίνεθ να πάρει το τρίποντο από την Μπάτσκα Τόπολα

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κριστιάν Στράιχ:

Για το παιχνίδι: «Πρόκειται για μια πολύ δυνατή ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες. Θα είναι ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι. Η πίεση είναι στους Πειραιώτες. Ωστόσο, θέλουμε να κερδίσουμε και στον τελικό του Λονδίνου να βρεθούμε στην κορυφή του ομίλου. Πρέπει να επιβάλουμε τον ρυθμό μας»

Ο VARίστας του Παρί Σεν Ζερμέν - Νιούκαστλ θα είναι βοηθός VAR στο Φράιμπουργκ - Ολυμπιακός
EUROPA LEAGUE

15:42 - 29.11.2023

Ο VARίστας του Παρί Σεν Ζερμέν - Νιούκαστλ θα είναι βοηθός VAR στο Φράιμπουργκ - Ολυμπιακός

Ο Πολωνός VAR, Τόμαζ Κβιατκόβσκι, ο οποίος ήταν στον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Νιούκαστλ, έχει οριστεί και στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ ως βοηθός VAR.

Για το Europa League: «Ήμασταν επικίνδυνοι στο Europa League μέχρι τώρα και έχουμε πετύχει πολλά γκολ. Γι' αυτό είμαι αισιόδοξος Αν πάρουμε έναν βαθμό, θα περάσουμε στην επόμενη φάση, κάτι που θα ήταν επίσης ένας λόγος για να πανηγυρίσουμε. Αλλά όλα αυτά είναι εικασίες. Θέλουμε πρώτα να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι».