Στο Φράιμπουργκ ο Ολυμπιακός

Καμαρά - Φορτούνης

i

© Intime

Στο Φράιμπουργκ ο Ολυμπιακός

Διονύσης Βερβελές 14:45 - 29.11.2023 / Ανανεώθηκε: 17:33 - 30.11.2023

Η πτήση των τριών ωρών και η πίστη για το αποτέλεσμα.

Στη Γερμανία βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού που πέταξε στις 10:35 από το «Ελευθέριος Βενιζέλος». Η πτήση των Πειραιωτών διήρκησε δύο ώρες και πενήντα λεπτά και ήταν καλή. Δεν υπήρχαν αναταράξεις, παρότι στο ιδιωτικό αεροδρόμιο όπου προσγειώθηκε η ομάδα το θερμόμετρο έδειχνε 3 βαθμούς Κελσίου. Τσουχτερό το κρύο, με τους «ερυθρόλευκους» να επιβιβάζονται στο πούλμαν που τους περίμενε κι από εκεί, μεταφέρθηκαν στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει η αποστολή.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στις 19:00 (ώρα Ελλάδας) και μία ώρα μετά (στις 20:00) θα αρχίσει η προπόνηση του Ολυμπιακού που θα είναι ανοιχτή δεκαπέντε λεπτά για τους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο Ισπανός τεχνικός, όπως και στην Αγγλία με την Γουέστ Χαμ, πήρε την απόφαση η ομάδα να προπονηθεί στο γήπεδο όπου θα γίνει ο αγώνας, κάτι που δεν είχε γίνει με την Μπάτσκα Τόπολα στη Σερβία. Τότε η ομάδα είχε ολοκληρώσει την προετοιμασία της στο Ρέντη και έμεινε στο Νόβισαντ, καθώς το πρόγραμμα λόγω των αποστάσεων θα επιβαρυνόταν αρκετά.

Ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στην Ελλάδα τα ξημερώματα της Παρασκευής, καθώς την Κυριακή τον περιμένει ένα ακόμη εκτός έδρας ματς, αυτό με το Βόλο στο Πανθεσσαλικό. Και όπως έγινε και μετά την Γουέστ Χαμ, οι «ερυθρόλευκοι» θα πάνε στο ματς πρωταθλήματος με μιάμιση προπόνηση…

Στις τάξεις της ομάδας πάντως, υπάρχει καλή ψυχολογία και πίστη για το αποτέλεσμα κόντρα στην Φράιμπουργκ. Το κίνητρο άλλωστε είναι ισχυρό, καθώς υπό προϋποθέσεις μπορεί να εξασφαλίσει την πρόκρισή του στο Conference League από το βράδυ της Πέμπτης.