Καραπαπάς για Μαρτσίνιακ: «Πολωνός χασάπης με σφυρίχτρα»

Κώστας Καραπαπάς

i

©intime

Καραπαπάς για Μαρτσίνιακ: «Πολωνός χασάπης με σφυρίχτρα»

Sportal newsroom 11:56 - 29.11.2023 / Ανανεώθηκε: 17:34 - 30.11.2023

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς με ένα story στον λογαριασμό του στο instagram, «επιτέθηκε» στον Σιμόν Μαρτσίνιακ για το πέναλτι που έδωσε στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Το πέναλτι που έδωσε ο Σιμόν Μαρτσίνιακ στο χθεσινό (28/11) παιχνίδι της Παρί με τη Νιούκαστλ έφερε την αντίδραση ακόμα και του αντιπρόεδρου του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά. Συγκεκριμένα ο κ. Καραπαπάς με ένα story στον λογαριασμό του στο instagram έδειξε την αγανάκτησή του προς το πρόσωπο του Πολωνού διαιτητή. 

«Πολωνός χασάπης με σφυρίχτρα, ξέρουμε εμείς», έγραφε το story του. Προφανώς ο αντιπρόεδρος των «ερυθρολεύκων» αναφερόταν στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Γουλβς για τους «16» του Europa League τη σεζόν 2019-20, όταν ο Μαρτσίνιακ είχε ακυρώσει για οφσάιντ το γκολ του Μαντί Καμαρά με το οποίο η ελληνική ομάδα είχε ισοφαρίσει. 

«Έχουν δίκιο στη Νιούκαστλ και λένε ότι η Παρί τους έκλεψε»

Ο πρώην διαιτητής, Μαρκ Κλάντεμπεργκ αναφέρθηκε στο πέναλτι της γαλλικής ομάδας και μεταξύ άλλων σχολίασε πως οι «καρακάξες» έχουν δίκιο που αναφέρουν ότι τους έκλεψαν. 

Καταπληκτικό: Τι μπορεί να συμβεί την τελευταία αγωνιστική στον «όμιλο του θανάτου» (vids)
CHAMPIONS LEAGUE

09:25 - 29.11.2023

Καταπληκτικό: Τι μπορεί να συμβεί την τελευταία αγωνιστική στον «όμιλο του θανάτου» (vids)

Η Ντόρτμουντ είναι η μοναδική ομάδα που κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στους «16» του Champions League, με τις Παρί Σεν Ζερμέν, Μίλαν και Νιουκάστλ να παλεύουν μεταξύ τους για ένα εισιτήριο, την τελευταία αγωνιστική στον «όμιλο του θανάτου».

«Η Νιούκαστλ έχει κάθε δικαίωμα να νιώθει ότι την έκλεψαν. Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν θα έπρεπε ποτέ να έχει λάβει το δώρο της ισοφάρισης από το σημείο του πέναλτι στο όγδοο λεπτό του έξτρα χρόνου. Ο Σιμόν Μαρτσίνιακ ήταν διαιτητής στον τελικό του Μουντιάλ 2022 και ο Τόμας Κβιατκόβσκι στο VAR είναι ένα έμπειρο δίδυμο, το οποίο άπαντες σέβονται, αλλά πρέπει να καταγραφεί αυτό ως ένα φοβερό λάθος από πλευράς τους», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του.