Το επικό πρωτοσέλιδο της «Daily Star» για το πέναλτι στην Παρί: «Τhieve La France»

Παρί Σεν Ζερμέν - Νιουκάστλ

i

PrtScr

Το επικό πρωτοσέλιδο της «Daily Star» για το πέναλτι στην Παρί: «Τhieve La France»

Κώστας Τόπας 10:25 - 29.11.2023

Ο αγγλικός Τύπος «βράζει» για την αδικία όπως φανερώνει και το... ψύχραιμο οπισθόφυλλο της εφημερίδας «Daily Star».

Η Παρί Σεν Ζερμέν στα τελευταία δευτερόλεπτα κέρδισε ένα πέναλτι το οποίο σήκωσε έντονες αντιδράσεις. Συγκεκριμένα ο Ντεμπελέ πήγε να στείλει την μπάλα στην περιοχή, αλλά χτύπησε πρώτα στο στήθος και μετά στο χέρι του Λιβραμέντο. Ο Μαρτσίνιακ όμως αφού εξέτασε τη φάση, θεώρησε ότι υπάρχει παράβαση και έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Εμπαπέ ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-1.

Ο Άλαν Σίρερ, ο θρύλος της Νιούκαστλ, ήταν πολύ επικριτικός στα κοινωνικά του δίκτυα για το πέναλτι που καταλόγισε ο Σίμον Μαρσίνιακ, ο διαιτητής που έκρινε τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 μεταξύ Αργεντινής και Γαλλίας αλλά έχει διευθύνει κι ελληνικές ομάδες στο παρελθόν.

«Κάνε μου μια γ*** χάρη, φίλε. Τι σκ**... Μια εξαιρετική εμφάνιση από όλους τους παίκτες δεν πρέπει να καταστραφεί από μια άσχημη απόφαση», είπε ο Σίρερ.

Ο αγγλικός Τύπος «βράζει» για την αδικία όπως φανερώνει και το... ψύχραιμο οπισθόφυλλο της εφημερίδας «Daily Star». Παραφράζει το γνωστό «Vive La France» σε «Τhieve La France» με το «Thieve», φυσικά, να παραπέμπει σε κλοπή!