Ο Εμπαπέ επικρίνει τον εαυτό του μετά την ισοπαλία κόντρα στη Νιουκάστλ: «Θα μπορούσα να είχα κάνει περισσότερα...» (vid)

Κιλιάν Εμπαπέ

i

PrtScr

Ο Εμπαπέ επικρίνει τον εαυτό του μετά την ισοπαλία κόντρα στη Νιουκάστλ: «Θα μπορούσα να είχα κάνει περισσότερα...» (vid)

Κώστας Τόπας 09:58 - 29.11.2023

Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευσή για το γεγονός ότι η ομάδα του αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Νιουκάστλ, τονίζοντας πως ο ίδιος θα μπορούσε να είχε προσφέρει περισσότερα.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έσωσε την τραγωδία κόντρα στη Νιουκάστλ. Το αμφισβητούμενο πέναλτι στις καθυστερήσεις έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στους Παριζιάνους και τους έβαλε δεύτερους στη βαθμολογία. Μέχρι εκείνη τη στιγμή η Παρί βρισκόταν στο χείλος της αβύσσου. Τώρα τουλάχιστον εξαρτάται από τον εαυτό της. Όμως ο Γάλλος αστέρας ήταν δυσαρεστημένος στο τέλος του παιχνιδιού.

«Προσπαθώ να είμαι στο καλύτερο μου κάθε βράδυ. Νομίζω ότι θα μπορούσα να κάνω περισσότερα για την ομάδα μου. Είχα πολλές ευκαιρίες και δεν έβαλα περισσότερα γκολ», είπε ο Κιλιάν Εμπαπέ στα μικρόφωνα της TNT στο τέλος της αναμέτρησης. Ο 24χρονος επιθετικός σημείωσε το τρίτο του γκολ στη φετινή σεζόν του Champions League, μετά από αυτά που σημείωσε κόντρα σε Μπορούσια Ντόρτμουντ και Μίλαν.

Ο Εμπαπέ δεν σταμάτησε στην κριτική του: «Πολλές ευκαιρίες. Βλέπεις πολλά παιχνίδια και στο Champions League πρέπει να σκοράρεις όταν έχεις την ευκαιρία».

Καταπληκτικό: Τι μπορεί να συμβεί την τελευταία αγωνιστική στον «όμιλο του θανάτου» (vids)
CHAMPIONS LEAGUE

09:25 - 29.11.2023

Καταπληκτικό: Τι μπορεί να συμβεί την τελευταία αγωνιστική στον «όμιλο του θανάτου» (vids)

Η Ντόρτμουντ είναι η μοναδική ομάδα που κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στους «16» του Champions League, με τις Παρί Σεν Ζερμέν, Μίλαν και Νιουκάστλ να παλεύουν μεταξύ τους για ένα εισιτήριο, την τελευταία αγωνιστική στον «όμιλο του θανάτου».

Η τελευταία αγωνιστική στον «όμιλο του θανάτου» δεν θα είναι κατάλληλη για... καρδιακούς Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει πάρει ήδη την πρόκριση και για το δεύτερο εισιτήριο θα παίξουν Μίλαν, Παρί και Νιούκαστλ. Οι Γάλλοι εξαρτώνται από τον εαυτό τους για να είναι πρώτοι, παρά τα πάντα. Ενώ οι Άγγλοι και οι Ιταλοί θα χρειαστούν μια «λίγη βοήθεια» από τους Γερμανούς.