Σίρερ για το αμφισβητούμενο πέναλτι της Παρί: «Κάντε μου τη γ@@@@ χάρη»

Άλαν Σίρερ

i

© Screenshot

Σίρερ για το αμφισβητούμενο πέναλτι της Παρί: «Κάντε μου τη γ@@@@ χάρη»

Δημήτρης Χούπης 08:53 - 29.11.2023 / Ανανεώθηκε: 08:54 - 29.11.2023

Έξω φρενών φάνηκε ο Άγγλος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Άλαν Σίρερ, με το πέναλτι που δόθηκε στην Παρί Σεν Ζερμέν στον αγώνα απέναντι στη Νιούκαστλ, το οποίο στέρησε τη νίκη στις «καρακάξες».

Η Νιούκαστλ ήταν μια ανάσα από ένα μεγάλο «διπλό» απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά το εύστοχο πέναλτι του Κιλιάν Εμπαπέ στις καθυστερήσεις του αγώνα, της στέρησε τη νίκη. Νωρίτερα ο Αλεξάντερ Ίσακ είχε ανοίξει το σκορ για την ομάδα του Έντι Χάου, η οποία σε περίπτωση που έφευγε με τους τρεις βαθμούς από το Παρίσι θα ανέβαινε στη δεύτερη θέση και θα έπαιρνε προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League

Το πέναλτι όμως που πήρε η γαλλική ομάδα σήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Συγκεκριμένα ο Ντεμπελέ έκανε μια προσπάθεια να φέρει την μπάλα στην περιοχή, αλλά κόντραρε πρώτα στο στήθος και μετά στο χέρι του Λιβραμέντο. Ο διαιτητής του παιχνιδιού, Σιμόν Μαρτσίνιακ, αφού είδε τη φάση στο VAR αποφάσισε ότι υπάρχει παράβαση, δείχνοντας την άσπρη βούλα. 

Οι παίκτες της Νιούκαστλ αμέσως έπεσαν «πάνω του», για το πέναλτι που είχε μόλις δοθεί, ωστόσο ο Πολωνός διαιτητής φάνηκε ανένδοτος. Ο Εμπαπέ ανέλαβε την εκτέλεση, ευστόχησε και έδωσε στους Παριζιάνους έναν πολύτιμο βαθμό. Αυτή η απόφαση λοιπόν έφερε τις αντιδράσεις αρκετών οπαδών, όπως και του Άλαν Σίρερ

Ο Άγγλος παλαίμαχος και θρύλος της Νιούκαστλ με ένα tweet στον λογαριασμό του έδειξε τη δυσαρέσκειά του για το πέναλτι. «Κάνε μου τη γ@@@@ χάρη, Τι σκ@@@ απόφαση ήταν αυτή», έγραψε συγκεκριμένα. 

Στη συνέχεια όμως ο πρώην παίκτης της Μπλάκμπερν έσπευσε να αποθεώσει την προσπάθεια των παικτών του Έντι Χάου. «Φοβερή εκτός έδρας εμφάνιση από τον κάθε παίκτη ξεχωριστά. Δεν θα έπρεπε να χαλαστεί από μία «αηδιαστική» απόφαση. Συγχαρητήρια Νιούκαστλ», ήταν τα λόγια του.