Οι ομάδες που έχουν προκριθεί στους «16» του Champions League

Champions League

i

© Intime

Οι ομάδες που έχουν προκριθεί στους «16» του Champions League

Δημήτρης Χούπης 08:30 - 29.11.2023 / Ανανεώθηκε: 08:34 - 29.11.2023

Μία αγωνιστική πριν από το τέλος της φάσης των ομίλων του Champions League, έχουν γίνει γνωστές οι δέκα από τις «16» ομάδες που έχουν εξασφαλίσει τη θέση τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Μία αγωνιστική πριν από το τέλος της φάσης των ομίλων, έχουν γίνει γνωστές οι δέκα από τις 16 ομάδες που έχουν «κλειδώσει» τη θέση τους στην επόμενη φάση του Champions League

Από την τέταρτη αγωνιστική έξι ομάδες είχαν ήδη προκριθεί και συγκεκριμένα μία ιταλική, δύο ισπανικές, δύο γερμανικές και μία αγγλική. Από τον πρώτο όμιλο η Μπάγερν Μονάχου, όντας αήττητη, έχει εξασφαλίσει ήδη τη θέση της στην επόμενη φάση, την ίδια ώρα που από κάτω της γίνεται ο κακός χαμός. 

Αήττητη και πρώτη είναι και η Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ Σοσιεδάδ και Ίντερ από τον τέταρτο όμιλο έχουν προκριθεί. Τέλος Μάντσεστερ Σίτι και Λειψία έχουν επίσης ήδη πάρει το εισιτήριο για τους «16» του Champions League

Χθες (28/11) άλλες τέσσερις ομάδες πήραν την πρόκριση. Η Μπαρτσελόνα με τη νίκη της επί της Πόρτο με 2-1, εξασφάλισε μία θέση στους «16», αλλά όχι την πρωτιά του ομίλου. Η Ατλέτικο Μαδρίτης με το «διπλό» στο Ρότερνταμ και η Λάτσιο με τη νίκη επί της Σέλτικ, πέρασαν επίσης, ενώ τέλος η Ντόρτμουντ πέρασε από το Μιλάνο, επικρατώντας της Μίλαν με 3-1.

Οι ομάδες που μπορούν να προκριθούν από σήμερα (29/11)

«Βράζουν» στην Αγγλία για το πέναλτι-σκάνδαλο της Παρί: «Είναι ληστεία, γελοία απόφαση του Μαρτσίνιακ» (vids)
CHAMPIONS LEAGUE

08:24 - 29.11.2023

«Βράζουν» στην Αγγλία για το πέναλτι-σκάνδαλο της Παρί: «Είναι ληστεία, γελοία απόφαση του Μαρτσίνιακ» (vids)

Εξαλλοι είναι στη Νιουκάστλ και γενικότερα στην Αγγλία για το πέναλτι «σκάνδαλο» που καταλόγισε ο Μαρτσίνιακ και γλίτωσε την Παρί Σεν Ζερμέν από την ήττα.

Σήμερα η Άρσεναλ αγωνίζεται απέναντι στη Λανς στο Λονδίνο και της αρκεί ακόμα και η ισοπαλία για να πάρει την πρόκριση για τις καλύτερες «16» ομάδες της Ευρώπης. Η Νάπολι την ίδια ώρα σε περίπτωση που φύγει με τη νίκη από τη Μαδρίτη, απέναντι στη Ρεάλ και παράλληλα η Μπράγκα δεν κερδίσει την Ουνιόν Βερολίνου στην Πορτογαλία, τότε κι αυτή θα πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.