Άγρια νύχτα στο Παρίσι: «Καρτέρι» οπαδών της Παρί και σοβαρά επεισόδια με αυτούς της Νιούκαστλ (vids)

Επεισόδια πριν το Παρί - Νιουκάστλ

i

PrtScr

Άγρια νύχτα στο Παρίσι: «Καρτέρι» οπαδών της Παρί και σοβαρά επεισόδια με αυτούς της Νιούκαστλ (vids)

Κώστας Τόπας 08:45 - 28.11.2023 / Ανανεώθηκε: 09:10 - 28.11.2023

Λίγες ώρες πριν την μεγάλη αναμέτρηση στο «Παρκ Ντε Πρενς» οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν και Νιουκάστλ επιδόθηκαν σε συμπλοκές στους δρόμους του Παρισιού!

Η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζεται να υποδεχθεί το βράδυ της Τρίτης (28/11, 22:00) τη Νιουκάστλ, για τον «όμιλο του θανάτου» (6ο) στο Champions League, με φόντο την πρόκριση στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. 

Ωστόσο, η μεγάλη «μάχη» μεταξύ των δύο ομάδων δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, αφού το βράδυ της Δευτέρας (27/11) υπήρξαν άγριες συμπλοκές ανάμεσα σε οπαδούς των δύο ομάδων. Στις εικόνες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, φαίνονται οι οπαδοί των Νιουκάστλ να προσπαθούν να αμυνθούν από τους ultras της Παρί. Καρέκλες και τραπέζια πετάχτηκαν από άκρη σε άκρη, ενώ έγινε και χρήση φωτοβολίδων. 

Οι οπαδοί των γηπεδούχων έψαχναν στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας τους αντίστοιχους της αγγλικής ομάδας. Και όταν έγινε η μοιραία συνάντηση επιδόθηκαν σε άγρια επίθεση, με τους φίλους της Νιούκαστλ να προσπαθούν να προστατευθούν εντός καταστημάτων.

Να θυμίσουμε ότι και στο ματς του πρώτου γύρου, υπήρξαν συγκρούσεις πριν τον αγώνα, τον οποίο οι «καρακάξες» κέρδισαν με 4-1.