«Πάρτι» της Νιούκαστλ απέναντι στη Τσέλσι, ανατροπή για τη Γουέστ Χαμ, νίκη «ανάσα» για τη Λούτον

«Πάρτι» της Νιούκαστλ απέναντι στη Τσέλσι, ανατροπή για τη Γουέστ Χαμ, νίκη «ανάσα» για τη Λούτον

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:05 - 25.11.2023 / Ανανεώθηκε: 19:41 - 25.11.2023

Η Νιούκαστλ έστησε πάρτι απέναντι στη Τσέλσι, καθώς επικράτησε με 4-1, για την 13η αγωνιστική της Premier League. Την ίδια ώρα η Γουέστ Χαμ έκανε την ολική ανατροπή και πήρε το «διπλό» κόντρα στη Μπέρνλι (1-2), ενώ η Λούτον νίκησε την Κρίσταλ Πάλας με 2-1.

Η Νιούκαστλ είχε ένα άνετο απόγευμα, καθώς επικράτησε εντός έδρας κόντρα στη Τσέλσι με 4-1, για την 13η αγωνιστική της Premier League. Η ομάδα του Έντι Χάου είχε σε πολύ καλή μέρα τον Άντονι Γκόρντον, ο οποίος σκόραρε αλλά είχε και συμμετοχή στο τέρμα του Τζαμάλ Λασέλς.

Οι γηπεδούχοι με την πρώτη τους ευκαιρία κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Μόλις στο 13ο λεπτό ο Λιούις Μάιλι έδωσε στον Αλεξάντερ Ισάκ και εκείνος με σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. 

Ωστόσο η χαρά των «καρακάξων» δεν κράτησε για πολύ, καθώς ο Ραχίμ Στέρλινγκ με ωραίο τελείωμα έξω από τη περιοχή έφερε το ματς στα ίσια. Οι γηπεδούχοι στο δεύτερο μέρος ανέβασαν τον ρυθμό τους και κατάφεραν χάρη στα τέρματα των Τζαμάλ Λασέλς (60'), Ζοέλινγκτον (61') και Άντονι Γκόρντον (83') να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Επίσης οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ρις Τζέιμς. 

Πλέον η ομάδα του Έντι Χάου ανέβηκε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 23 βαθμούς, ενώ οι «μπλε» παρέμειναν στη 10η θέση, εκεί που ισοβαθμούν με τη Μπρέντφορντ, με τις δύο ομάδες να έχουν από 16 πόντους.  

ΜΠΕΡΝΛΙ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 

Την ίδια ώρα, η Γούεστ Χαμ με ανατροπή πήρε το «διπλό» κόντρα στη νεοφώτιστη Μπέρνλι με 2-1 και παρέμεινε στην 9η θέση με 20 βαθμούς. 

Οι γηπεδούχοι στο 49ο λεπτό πήραν το προβάδισμα με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τζέι Ροντρίγκες, ωστόσο στο 86' το αυτογκόλ του Ντάρα Ο'σι έβαλε ξανά στο παιχνίδι τα «σφυριά». Η ολική ανατροπή για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League ολοκληρώθηκε από τον Τόμας Σούτσεκ στις καθυστερήσεις.   

ΛΟΥΤΟΝ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ 

Σε παιχνίδι που διεξήχθη την ίδια στιγμή, η Λούτον πήρε μία σημαντική νίκη εντός έδρας κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας με 2-1. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Ρομπ Έντουαρντς βρίσκεται στην 17ηη θέση της κατάταξης με 9 βαθμούς, ενώ οι Λονδρέζοι είναι στη 13η θέση με 15 πόντους. 

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 72ο λεπτό με τον Τεντέν Μενγκί, ενώ δύο λεπτά μετά ο Μίκαελ Ολίσε έφερε το ματς στα ίσια. Ωστόσο η Λούτον βρήκε το νικητήριο γκολ που έψαχνε στο 83' με τον Τζέικομπ Μπράουν, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για την ομάδα του.  

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 13ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (14ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ