Ποτσετίνο: «Ήταν η χειρότερη μας εμφάνιση, το κάναμε τόσο εύκολο στη Νιούκαστλ»

Μαουρίτσιο Ποτσετίνο

i

© PrtScr

Ποτσετίνο: «Ήταν η χειρότερη μας εμφάνιση, το κάναμε τόσο εύκολο στη Νιούκαστλ»

Κώστας Τσιακλής 10:30 - 26.11.2023 / Ανανεώθηκε: 10:33 - 26.11.2023

Ο προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, ήταν άκρως απογοητευμένος με την εμφάνιση της ομάδας του στην ήττα με τη Νιούκαστλ.

Η Τσέλσι πάνω που εντυπωσίασε κόντρα σε Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι, απογοήτευσε κόντρα στη Νιούκαστλ και ηττήθηκε με το βαρύ 4-1. Αυτή η ήττα κράτησε τους «μπλε» χαμηλά στη βαθμολογία και το έργο για την έξοδο στην Ευρώπη δυσκολεύει.

Ο προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, ήταν τιμωρημένος και δεν βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας ωστόσο μετά είχε κανονικά το δικαίωμα να προχωρήσει σε δηλώσεις. Μεταξύ άλλων ο Αργεντινός εξέφρασε την απογοήτευση του με το αποτέλεσμα και ανέφερε πως αυτή ήταν η χειρότερη φετινή εμφάνιση της Τσέλσι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ποτσετίνο: 

Για το παιχνίδι ο Ποτσετίνο είπε: «Δεν ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι, στην πραγματικότητα θα έλεγα ότι ήταν ίσως η χειρότερη εμφάνιση μας στη σεζόν. Ήταν πραγματικά δύσκολο να βρίσκομαι στην κερκίδα σήμερα και να μην μπορώ να επηρεάσω τα πράγματα. Νομίζω ότι και οι δύο ομάδες δεν ήταν στα καλύτερά τους επίπεδα, αλλά δεν μπορούμε να παραπονεθούμε για το αποτέλεσμα. Πετύχαμε μόνο ένα γκολ, ενώ η Νιούκαστλ ήταν πολύ αδίστακτη με τις ευκαιρίες της και άξιζε τη νίκη. Δεν διαβάσαμε το παιχνίδι από την αρχή και δεν παίξαμε όπως έπρεπε ή με τον τρόπο που περιμέναμε. Αυτό είναι πολύ απογοητευτικό».

Για το που ένιωσε ότι χάθηκε το παιχνίδι απάντησε: «Δείξαμε έλλειψη έντασης σήμερα και αυτό είναι απογοητευτικό, ειδικά όταν είχαμε επιστρέψει στο παιχνίδι με το γκολ του Ραχίμ. Στο 1-1, νομίζω ότι ήταν η στιγμή για να πάρουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και να πιέσουμε τη Νιούκαστλ. Δυστυχώς δεν το κάναμε αυτό, δεν είχαμε την απαιτούμενη ένταση και νομίζω ότι το κάναμε πολύ εύκολο για τη Νιούκαστλ. Γι' αυτό είμαι τόσο στενοχωρημένος και απογοητευμένος όχι μόνο με το αποτέλεσμα, αλλά και με την απόδοση. Αυτό πρέπει να είναι πολύ, πολύ καλύτερο γιατί σήμερα ήταν η χειρότερη εμφάνισή μας στη σεζόν και αυτό είναι πολύ απογοητευτικό».

Ο Κλοπ δεν σταματούσε να γελάει με τον τσακωμό των Γκουαρδιόλα – Νούνιεζ: «Τους αγαπάω και τους δύο»
PREMIER LEAGUE

20:53 - 25.11.2023

Ο Κλοπ δεν σταματούσε να γελάει με τον τσακωμό των Γκουαρδιόλα – Νούνιεζ: «Τους αγαπάω και τους δύο»

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για τον τσακωμό των Πεπ Γκουαρδιόλα και Ντάργουιν Νούνιεζ, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λίβερπουλ.

Τέλος σχολίασε το τι ειπώθηκε μετά το τέλος του αγώνα: «Πρόσφατα μιλήσαμε πολύ για την ανάγκη να γίνουμε πιο συνεπείς. Μπήκαμε σε αυτό το παιχνίδι μετά τη διακοπή έχοντας παίξει δύο καλά παιχνίδια με Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι και μιλήσαμε μέσα στην εβδομάδα για να διασφαλίσουμε ότι θα διατηρήσουμε αυτά τα επίπεδα. Είμαστε μια νεαρή ομάδα με πολλούς τομείς για βελτίωση, αλλά το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε σωστά είναι τα επίπεδα έντασης. Λυπούμαστε πολύ για αυτήν την απόδοση, αλλά τώρα είναι στο χέρι μας να αναλάβουμε την ευθύνη και να φτιάξουμε τα πράγματα στο επόμενο παιχνίδι».