Ο πατέρας του Λουίς Ντίας πανηγύρισε έξαλλα το γκολ της Λίβερπουλ κόντρα στην Σίτι
i

©printscreen

Ο πατέρας του Λουίς Ντίας πανηγύρισε έξαλλα το γκολ της Λίβερπουλ κόντρα στην Σίτι

Ο πατέρας του Λουίς Ντίας εθεάθη στις κερκίδες του «Έτιχαντ» και δεν έλειψε να πανηγυρίσει με τη ψυχή του το γκολ της Λίβερπουλ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Το μεγάλο και πολυδιαφημισμένο ματς της 13ης αγωνιστικής της Premier League που έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου στο «Έτιχαντ» (26/11) δεν είχε νικητή, με την Μάντσεστερ Σίτι να ανοίγει το σκορ με το 50ο γκολ του Έρλινγκ Χάαλαντ σε 48 ματς που έχει αγωνιστεί στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας αλλά την Λίβερπουλ να μένει όρθια με το γκολ της ισοφάρισης που σημείωσε ο Αλεξάντερ Άρνολντ δέκα λεπτά πριν τη συμπλήρωση του 90λεπτου.

Το γκολ αυτό μπήκε στην εστία πίσω από την οποία βρίσκονταν οι οπαδοί των «ρεντς» και το πανηγύρισαν έξαλλα, με τον τηλεοπτικό φακό να κάνει κάποια στιγμή zoom και να εντοπίζει στην εξέδρα τον πατέρα του Λουίς Ντίας, Λουίς Μανουέλ Ντίας. 

Ο πατέρας του Ντίας είχε πέσει στα χέρια απαγωγέων στην πατρίδα του και απελευθερώθηκε στις 9 Νοεμβρίου μετά από 12 ημέρες ομηρείας, με τις κάμερες να τον δείχνουν να πανηγυρίζει με την ψυχή του το γκολ της ισοφάρισης της Λίβερπουλ.