Ο Σέρχιο Ρίκο επέστρεψε κι αποθεώθηκε από τους οπαδούς της Παρί (vid)

Σέρχιο Ρίκο

i

PrtScr

Ο Σέρχιο Ρίκο επέστρεψε κι αποθεώθηκε από τους οπαδούς της Παρί (vid)

Κώστας Τόπας 08:52 - 29.11.2023

Ο τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν, Σέρχιο Ρίκο επέστρεψε στο «Παρκ Ντε Πρενς» για πρώτη φορά μετά το σοβαρό του ατύχημα του στην ιππασία στις 28 Μαΐου και αποθεώθηκε από τους φιλάθλους των Παριζιάνων.

Ο Σέρχιο Ρίκο παρευρέθηκε στο «Παρκ Ντε Πρενς» για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Champions League μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και της Νιουκάστλ. Ο τερματοφύλακας του παριζιάνικου συλλόγου έπεσε θύμα σοβαρού ατυχήματος με ιππασία στις 28 Μαΐου, όταν επέστρεψε στην Ανδαλουσία.

Η επιστροφή του για τον πρώτο του αγώνα στο «Παρκ Ντε Πρενς» από τότε που βγήκε από το κώμα ήταν αποθεωτική, καθώς οι οπαδοί τον χειροκρότησαν όρθιοι όταν παρουσιάστηκε πριν από τον αγώνα. Βέβαια, ο Σέρχιο Ρίκο εξακολουθεί να αναρρώνει, μιας και δεν έχει ξαναρχίσει τις προπονήσεις.

Οταν ο Μαρτσίνιακ που «έσπρωξε» την Παρί είχε κάνει έξαλλους ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ (vids)
EUROPA LEAGUE

08:38 - 29.11.2023

Οταν ο Μαρτσίνιακ που «έσπρωξε» την Παρί είχε κάνει έξαλλους ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ (vids)

Ο Σίμον Μαρτσίνιακ ξεσήκωσε αντιδράσεις με την απόφασή του να καταλογίσει πέναλτι υπέρ της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στη Νιουκάστλ. Κάτι που είχε καταφέρει να κάνει και σε αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων.

 Στις αρχές Σεπτεμβρίου, ο τερματοφύλακας εκμυστηρεύτηκε ότι ήθελε να ξαναρχίσει την καριέρα του και ήλπιζε να επιστρέψει στα γήπεδα μέχρι το τέλος της σεζόν: «Ελπίζω ότι ο γιατρός θα μου δώσει λίγη περισσότερη ελευθερία να παίξω αθλήματα ή κάτι που θα προετοιμάστε με να επιστρέψω όσο πιο γρήγορα γίνεται με την ομάδα, με την Παρί».