Άνετη επικράτηση για τον Ηρακλή - «Βροχή» από γκολ στην Καρδίτσα

Απόλλων Πόντου - Ηρακλής

i

©Intime

Άνετη επικράτηση για τον Ηρακλή - «Βροχή» από γκολ στην Καρδίτσα

Άγγελος Φραγκισκάτος 16:41 - 02.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:21 - 02.05.2023

Ο Ηρακλής ισοπέδωσε εκτός έδρας τον Απόλλων Πόντου με 5-0, για την 23η αγωνιστική της Super League 2, ενώ την ίδια στιγμή Αναγέννηση Καρδίτσας και Αλμωπός Αριδαίας ήρθαν ισόπαλοι με 2-2.

Ο Ηρακλής ισοπέδωσε τον Απόλλων Πόντου εκτός έδρας με 5-0, για την 23η αγωνιστική της Super League 2, ανεβαίνοντας στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 38 βαθμούς. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη βρίσκεται μία θέση πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού (11η), έχοντας 22 πόντους. 

Οι γηπεδούχοι έμειναν από το 31' έμειναν με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Νταλιανόπουλος απέκρουσε την μπάλα με το χέρι, παραχωρώντας πέναλτι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Γιουμπιτάνα ήταν ο εκτελεστής του πέναλτι, ο οποίος αστόχησε, καθώς ο Πίτκας τον νίκησε.  

Με πρωταγωνιστή τον Άλεξιτς, όπου πέτυχε δύο τέρματα στο πρώτο μέρος στο 27' και το 34', έδωσε ισχυρό προβάδισμα στον Ηρακλή. Στην επανάληψη ο Σέρβος επιθετικός έκανε το 3-0 και στο 54' ο Σίλβα έδωσε διαστάσεις θριάμβου για τους φιλοξενούμενους. Τρία λεπτά αργότερα, ο Άλεξιτς πέτυχε το τέταρτο προσωπικό του τέρμα και οδήγησε τον Ηρακλή σε μία πολύ μεγάλη νίκη.

Σε παιχνίδι που διεξήχθη την ίδια στιγμή Αναγέννηση Καρδίτσας και Αλμωπός Αριδαίας ήρθαν ισόπαλοι με 2-2. Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 40' με τον Παπαδόπουλο και στο 52'ο Πόποβιτς διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Η Αναγέννηση έβγαλε αντίδραση στο παιχνίδι και αυτό είχε ως αποτέλεσμα στο 67' να μειώσει στο σκορ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πολίτη. Ωστόσο στο 71' ο Ελιβέλτο με καταπληκτικό γκολ έφερε το παιχνίδι στα ίσια, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.