Στο... σφυρί ο Απόλλων Σμύρνης: Σε δικηγορικό γραφείο το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ομάδας

Παίκτες Απόλλωνα Σμύρνης

i

© Intime

Στο... σφυρί ο Απόλλων Σμύρνης: Σε δικηγορικό γραφείο το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ομάδας

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:10 - 28.04.2023 / Ανανεώθηκε: 23:15 - 28.04.2023

Στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου βρίσκονται πλέον οι μετοχές του Απόλλωνα Σμύρνης, αφού όπως ενημέρωσε η ομάδα οι μετοχές πλέον βρίσκονται στο γραφείο του Βασίλη Γκαγκάτση.

Η διοίκηση Μονεμβασιώτη είχε εκφράσει την πρόθεση να απεμπλακεί από τον Απόλλωνα Σμύρνης και πλέον πέρασε στην πράξη, αφού οι μετοχές της ομάδας από εδώ και μπρος θα διατίθενται προς πώληση σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Πιο αναλυτικά, όπως ανέφερε σε ανακοίνωση του ο σύλλογος, το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών αυτών βρίσκεται στο δικηγορικό γραφείο του Βασίλη Γκαγκάτση - επί χρόνια στέλεχος της ΕΠΟ - και όποιος θελήσει να τις αποκτήσει θα πρέπει να απευθυνθεί εκεί.

«Σε συνέχεια ανακοίνωσης που εξέδωσε η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, στις 5 Απριλίου 2023, το δικηγορικό γραφείο του Βασίλη Γκαγκάτση ενημερώνει ότι, το προς διάθεση πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ, έχει κατατεθεί ήδη στο εν λόγω γραφείο (28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) 95, Πλατεία Βικτωρίας, 104 34 Αθήνα Αττικής, τηλ.: 6987480551), στο οποίο θα πρέπει να απευθυνθούν οι ενδιαφερόμενοι για την απόκτησή του», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.