«Τρίποντο» για τον Λεβαδειακό με υπογραφή Τσιριγώτη - Απέδρασε με το «διπλό» η Athens Kallithea στις καθυστερήσεις

«Τρίποντο» για τον Λεβαδειακό με υπογραφή Τσιριγώτη - Απέδρασε με το «διπλό» η Athens Kallithea στις καθυστερήσεις

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:05 - 22.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:25 - 22.01.2024

Η Athens Kallithea έκανε την ανατροπή κόντρα στον Γιούχτα και πήρε το διπλό με 1-2, για τη 15η αγωνιστικής του Β' Ομίλου της Super League 2. Την ίδια ώρα, ο Λεβαδειακός δεν αντιμετώπισε καμία δυσκολία κόντρα στον Καμπανιακό και επιβλήθηκε με 3-0.

Ο Λεβαδειακός μετά το αποκλεισμό από τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας έβγαλε αντίδραση, καθώς επικράτησε εντός έδρας κόντρα στον Καμπανιακό με 3-0, για τη 18η αγωνιστική του Α' Ομίλου στη Super League 2,

Με αυτό το αποτέλεσμα, οι Βοιωτοί παρέμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 36 βαθμούς, ενώ ο Καμπανιακός είναι στην 11η θέση με μόλις 12 πόντους. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά και πήραν το προβάδισμα μόλις στο 16ο λεπτό με τον Θεόδωρο Τσιριγώτη όταν νίκησε τον Κασαπίδη από κοντά για το 1-0 της ομάδας του. 

Στο 55ο λεπτό ο ίδιος βρέθηκε ξανά σε θέση βολής και με ωραίο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα του Λεβαδειακού. Το σύνολο του Σωκράτη Οφρυδόπουλου συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και οκτώ λεπτά μετά ο Γιάννης Γιαννιώτας διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για τους γηπεδούχους. 

Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Στογιάνοβιτς, Βήχος, Τσάπρας, Μπελμόντε, Μεχία, Γιαννιώτας, Σωτηράκος, Κουάδρα (65′ Νίκας), Συμελίδης, Τσελεπίδης, Τσιριγώτης. 

Καμπανιακός (Γ. Αμανατίδης): Κασαπίδης, Λαγωνίδης, Ταΐρης, Προσκυνητόπουλος, Έππας (72′ Μυστακίδης), Φροσύνης, Γαρύφαλλος, Πολύζος, Βοσκόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Τότσκα (33′ λ.τ Τσιακούμης).

ΓΙΟΥΧΤΑΣ - ATHENS KALLITHEA 

Ο Γιούχτας μπορεί να προηγήθηκε στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης, όμως η Athens Kallithea με φοβερή ανατροπή πήρε το διπλό με 1-2 για τη 15η αγωνιστικής του Β' Ομίλου της Super League 2.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 55ο λεπτό χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αλεξόπουλου, ενώ οι φιλοξενούμενοι στο 78ο λεπτό απάντησαν με το ίδιο νόμισμα με τον Ματίγια. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη δεν έμεινε εκεί και στο 90+3' έκαναν την ολική ανατροπή με τον Κριστιάν Τόρες. 

Γιούχτας (Ανυφαντάκης): Πρινιωτάκης, Γελαδάρης, Λιποράσε, Θεοδωράκης, Κόλα, Κωστανάσιος (65′ Λώλης), Μπουτσάκης (65′ Δασκαλάκης), Πολυχρόνης, Νοικοκυράκης, Μπρους, Αλεξόπουλος. 

Athens Kallithea (Βοσνιάδης): Κότσαρης, Μπουλούλης, Μαρόττα, Μεχίας, Μανθάτης, Ματίγια, Σίλβα, Βασιλόγιαννης, Ντεμέτριους, Τσιντώνης (46′ Έντλαντ), Κυνηγόπουλος.