«Μπλόκο» του Μακεδονικού στην ΑΕΛ - Ματς για γερά νεύρα ανάμεσα σε Χανιά και Καλαμάτα

Μακεδονικός - ΑΕΛ

i

© Intime

«Μπλόκο» του Μακεδονικού στην ΑΕΛ - Ματς για γερά νεύρα ανάμεσα σε Χανιά και Καλαμάτα

Πάνος Κορομηλάς 18:02 - 21.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:20 - 21.01.2024

Στάση της ΑΕΛ στο ντέρμπι του βορείου ομίλου απέναντι στον Μακεδονικό , με το τελικό 0-0 να μην αφήνει ικανοποιημένη καμία από τις δύο ομάδες. Σκληρό ματς και στον νότιο όμιλο ανάμεσα σε Χανιά και Καλαμάτα, με τις δύο ομάδες να αρκούνται στο 1-1, σε έναν αγώνα με τρεις αποβολές.

Εντυπωσιακές αναμετρήσεις είχε το πρόγραμμα της Super League 2 σε βόρειο και νότιο όμιλο. Η ΑΕΛ «κόλλησε» στο 0-0 στη Νεάπολη απέναντι στον Μακεδονικό και ισοβαθμεί στη κορυφή με τον Λεβαδειακό, έχοντας δύο ματς παραπάνω. 

Η Λάρισα είχε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, δημιούργησε ευκαιρίες, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει, με τον τερματοφύλακα του Μακεδονικού να βρίσκεται σε εξαιρετική μέρα.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι πέτυχαν γκολ νίκης στις καθυστερήσεις του αγώνα, όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο ντέρμπι του Νοτίου ομίλου, τα Χανιά φιλοξένησαν την Καλαμάτα και άφησαν δύο βαθμούς (1-1) σε ένα ματς γεμάτο ένταση. Ο Πασάς έδωσε προβάδισμα στη μεσσηνιακή ομάδα στο 34ο λεπτό, όμως ο Ελευθεριάδης βρήκε δίχτυα στο 73' φτάνοντας στην ισοφάριση. Τρεις κόκκινες κάρτες στον αγώνα, δύο για τους γηπεδούχους που παραμένουν στην κορυφή του νοτίου ομίλου με 30 βαθμούς. 

Στην πέμπτη θέση η «μαύρη θύελλα» με 25 πόντους, χάνοντας σημαντικό έδαφος στην κούρσα του πρωταθλήματος. 

Αιολικός - ΠΑΟΚ Β' 2-2

Αιολικός και ΠΑΟΚ Β' αρκέστηκαν στην ισοπαλία (2-2) σε ένα δυνατό ματς στη Μυτιλήνη. Ο Τσοπούρογλου έδωσε προβάδισμα τους φιλοξενούμενους, ο Σινγκ απάντησε, όμως ο Κανίς από το σημείο του πέναλτι έδωσε νέο προβάδισμά στην ομάδα του. Στο 58ο λεπτό, ο Κριμίτζας διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Αιγάλεω - Παναχαϊκή 1-0

Νίκη ανάσα για το Αιγάλεω με 1-0 επί της Παναχαϊκής χάρη στο γκολ του Πάρη Μπάμπη στο 61ο λεπτό. Σε δύσκολη θέση η αχαϊκή ομάδα μετά την ήττα που χρειάζεται οπωσδήποτε βαθμούς στις επόμενες αγωνιστικές για να «ξεκολλήσει» από τον πάτο της βαθμολογίας.

Αναγέννηση Καρδίτσας - Κοζάνη 1-1

Η Κοζάνη προηγήθηκε στο ματς της Καρδίτσας, χάρη σε γκολ του Καλλέργη στο 34ο λεπτό. Η απάντηση των γηπεδούχων όμως ήταν άμεση και στην επόμενη φάση ο Βερνάρδος ισοφάρισε, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Διαγόρας Ρόδου - Ηλιούπολη 0-1

Η Ηλιούπολη «άλωσε» τη Ρόδο, επικρατώντας του Διαγόρα με 1-0. Ο Παντελίδης ήταν ο «χρυσός» σκόρερ, οδηγώντας την ομάδα του σε ένα σημαντικό τρίποντο για τη συνέχεια. Στην τέταρτη θέση του νοτίου ομίλου η Ηλιούπολη με 26 βαθμούς. Στην έκτη οι Ροδίτες με 22 πόντους.

Τηλυκράτης Λευκάδας - Ιωνικός 3-2

Εντυπωσιακό ματς στη Λευκάδα, ανάμεσα στον Τηλυκράτη και τον Ιωνικό. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μπελεβόνη, ο Γιακουμάκης με δύο προσωπικά τέρματα έκανε την ανατροπή, όμως οι γηπεδούχοι είχαν ξανά απάντηση.

Ρίζος και Νιφορόπουλος βρήκαν δίχτυα στο δεύτερο μέρος χαρίζοντας μια πολύτιμη νίκη για την προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία.