Ασταμάτητο τρένο ο Λεβαδειακός, Χανιά... κορυφής «λύγισαν» τον Παναθηναϊκό Β'

Οι παίκτες του Λεβαδειακού

i

© Intime

Ασταμάτητο τρένο ο Λεβαδειακός, Χανιά... κορυφής «λύγισαν» τον Παναθηναϊκό Β'

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:46 - 12.11.2023

Ο Λεβαδειακός διατήρησε το νικηφόρο σερί του στο πρωτάθλημα, επικρατώντας του Αιολικού με 2-0. Την ίδια ώρα, τα Χανιά παρέμειναν στην κορυφή της Super League 2, παίρνοντας το τρίποντο εναντίον του Παναθηναϊκού Β' (2-0).

Ο Λεβαδειακός συνέχισε την εξαιρετική πορεία που διαγράφει στο πρωτάθλημα της Super League 2. Θύμα του αυτή τη φορά ο Αιολικός, του οποίου και επικράτησε μέσα στην έδρα του με 2-0. 

Οι Βοιωτοί φρόντισαν να «καθαρίσουν» από το πρώτο μέρος. Ο Λούκας Πολέτο ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ και το έκανε από την άσπρη βούλα στο 6ο λεπτό του αγώνα. Ο Γιάννιωτας στο 45' ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0, με το αποτέλεσμα να παραμένει ίδιο έως το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Οι Βοιωτοί πλέον, βρίσκονται στο +4 από την ΑΕΛ έχοντας και παιχνίδι λιγότερο, ενώ ο αντίπαλός τους έχει συγκεντρώσει μόλις πέντε βαθμούς.

Χανιά - Παναθηναϊκός Β'

Την ίδια ώρα, στην Κρήτη, τα Χανιά είχαν σχετικά εύκολο έργο εναντίον του Παναθηναϊκού Β', επικρατώντας μέσα στην έδρα τους με 2-0. Όπως και ο Λεβαδειακός, έτσι και η ομάδα του νησιού βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου της, έχοντας 18 βαθμούς.

Το πρώτο γκολ για την ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη πέτυχε ο Νεμάνια Νίκολιτς στο 23ο λεπτό και ο Μιούλερ στο 80' διαμόρφωσε το τελικό σκορ. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ SUPER LEAGUE 2:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: