Διπλό για το Αιγάλεω στην έδρα της Προοδευτικής - Νίκη και για την Καλλιθέα που πλησίασε την κορυφή

Προοδευτική - Αιγάλεω

i

©intime

Διπλό για το Αιγάλεω στην έδρα της Προοδευτικής - Νίκη και για την Καλλιθέα που πλησίασε την κορυφή

Δημήτρης Χούπης 16:40 - 19.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:01 - 19.03.2023

Το Αιγάλεω επικράτησε της Προοδευτικής με 2-0 εκτός έδρας, νίκη πέτυχε και η Καλλιθέα που πλησίασε στην κορυφή.

Το Αιγάλεω έφυγε με το διπλό από την έδρα της Προοδευτικής, κερδίζοντάς την 2-0 για την 15η αγωνιστική της Super League 2.

Το σκορ για το «City» το άνοιξε ο Ανδρέας Βλαχομήτρος στο 4' και ο ίδιος στο 23' έκανε το 2-0, σκορ που ήταν και το τελικό. Με αυτή τη νίκη το Αιγάλεω αρχίζει και ξεφεύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού, καθώς βρίσκεται στην ένατη θέση με 19 βαθμούς, έντεκα μπροστά από την επικίνδυνη ζώνη. Αντίθετα η ομάδα του Κορυδαλλού βρίσκεται στην 11η θέση με έντεκα πόντους.

Η Καλλιθέα μετά την ισοπαλία με το Αιγάλεω την προηγούμενη αγωνιστική επέστρεψε στις νίκες. Συγκεκριμένα οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν του ΠΑΟ Ρουφ στο Ελ Πάσο με 3-1 και συνεχίζει να πιέζει την Κηφισιά.

Ο διαιτητής που έδωσε το πέναλτι φάντασμα κατά του ΠΑΟΚ Β', είχε δώσει και πέναλτι ανέκδοτο κατά του Παναθηναϊκού Β' (vids)
SUPER LEAGUE 2

17:49 - 18.03.2023

Ο διαιτητής που έδωσε το πέναλτι φάντασμα κατά του ΠΑΟΚ Β', είχε δώσει και πέναλτι ανέκδοτο κατά του Παναθηναϊκού Β' (vids)

To πέναλτι που καταλόγισε ο Γιάννης Τομαράς εναντίον του ΠΑΟΚ Β' «σήκωσε» πολλή κουβέντα, όμως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο εν λόγω διαιτητής προκάλεσε αντιδράσεις.

Ο Αντίλ Ναμπί μόλις στο 2ο λεπτό του παιχνιδιού άνοιξε το σκορ, πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της Καλλιθέας. Τέσσερα λεπτά μετά ο Ντεμέτριους διπλασίασε τα γκολ για την ομάδα του, ενώ σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα. Στο 72' ο Δαλαμήτρας μείωσε για τον ΠΑΟ Ρουφ με 2-1, αλλά στο 85' ο Κυνηγόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Γιώργου Σίμου παρέμεινε στη δεύτερη θέση με 33 βαθμούς και πλησίασε την Κηφισιά στους τέσσερις πόντους. Έτσι περιμένει το στραβοπάτημα της ομάδας των βορείων προαστίων στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης (20/3, 15:15). Αντίθετα ο ΠΑΟ Ρουφ δύσκολα θα παραμείνει στην κατηγορία, καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό.