Νίκη για Ολυμπιακό Β' κόντρα στα Χανιά - Ισόπαλος ο Παναθηναϊκός Β' με τη Νίκη Βόλου

Ολυμπιακός Β' - Χανιά

i

©intime

Νίκη για Ολυμπιακό Β' κόντρα στα Χανιά - Ισόπαλος ο Παναθηναϊκός Β' με τη Νίκη Βόλου

Sportal newsroom 16:40 - 18.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:15 - 18.03.2023

Ο Ολυμπιακός Β' επικράτησε 2-0 της ομάδας των Χανιών, ισόπαλο ήταν το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού Β' με τη Νίκη Βόλου.

Ο Ολυμπιακός Β' επικράτησε με 2-0 της ομάδας των Χανιών για την 15η αγωνιστική της Super League 2. Έτσι τα Χανιά αρχίζουν και χάνουν με αυτή την ήττα την όποια ελπίδα για να πλησιάσουν την κορυφή του πρωταθλήματος.

Το σκορ για τους «ερυθρόλευκους» το άνοιξε ο Λιάτσος στο 57' και στο 85 με πέναλτι ο Ιμπαγάσα διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, έκανε το 2-0, σκορ που ήταν και το τελικό. Με αυτή τη νίκη ο Ολυμπιακός έχει εφτά βαθμούς και βρίσκεται στη δωδέκατη θέση. Αντίθετα τα Χανιά είναι στην έκτη θέση με 21 πόντους. Υπενθυμίζεται ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τιμωρία αφαίρεσης δέκα πόντων, λόγω των αποχωρήσεων από τους αγώνες με την Καλλιθέα και την Κηφισιά. 

Ο Παναθηναϊκός Β' έφερε «λευκή» ισοπαλία στον Βόλο απέναντι στη Νίκη. Αυτή η ισοπαλία δεν βόλεψε καθόλου τη Νίκη Βόλου καθώς δεν κατάφερε να μείωσε τη διαφορά στους εφτά πόντους από την κορυφή. Συγκεκριμένα βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 24 βαθμούς, ενώ οι «πράσινοι» είναι στην έβδομη θέση με 18 πόντους.

Ο Ηρακλής Λάρισας στο άλλο ματς της ημέρας επικράτησε της Βέροιας με 2-1 και ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη. Το σκορ για τη Βέροια το άνοιξε ο Ιωάννου στο 8' , αλλά πριν  το ημίχρονο η ομάδας της Λάρισας γύρισε τον αγώνα. 

Συγκεκριμένα ο Κασάς στο 28' έκανε το 1-1 με πέναλτι και στο 45+2' ο Κέρι διαμόρφωσε το 2-1, σκορ που ήταν και το τελικό. Έτσι με αυτή τη νίκη ο Ηρακλής Λάρισας βρίσκεται στην εντέκατη θέση με 16 βαθμούς, ενώ η Βέροια είναι μία θέση  κάτω, εντός της ζώνης του υποβιβασμού με 13 πόντους.