Παναθηναϊκός: Ο Αϊτόρ φορτσάρει με τη... μπάλα! (vid)
i

Αϊτόρ / Intime

Παναθηναϊκός: Ο Αϊτόρ φορτσάρει με τη... μπάλα! (vid)

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:26 - 18.03.2023 / Ανανεώθηκε: 15:33 - 18.03.2023

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέντρα έχει περάσει στο επόμενο στάδιο της αποθεραπείας του, το οποίο περιλαμβάνει πιο ποδοσφαιρικές συνθήκες!

Ο Αϊτόρ Κανταπιέντρα είναι ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν… Μέχρι τη ρήξη χιαστού που υπέστη, ο Καταλανός εξτρέμ πρωταγωνιστούσε στον εκπληκτικό πρώτο γύρο του Παναθηναϊκού με 8 γκολ και 2 ασίστ.

Ο Αϊτόρ καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψει πιο δυνατός στη δράση και να μην αφήσει τον τραυματισμό να τον επηρεάσει. Εξ’ ου και η επιλογή του να εγχειριστεί από τον φημισμένο ορθοπεδικό, Ραμόν Χουγάτ, τον οποίο έχουν προτιμήσει οι κορυφαίοι αθλητές της Μπαρτσελόνα, σε όλα τα σπορ.

Έχει σημασία πως ο Αϊτόρ έχει ξεπεράσει το στάδιο που δεν πατούσε σταθερά και πλέον, δουλεύει εντατικά για να δυναμώσει το αριστερό γόνατο του. Ο Καταλανός έχει αρχίσει τις ασκήσεις με μπάλα, ακολουθώντας συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Κατέληξε στους δέκα ενόψει ντέρμπι ο Γιοβάνοβιτς - Τι σκέφτεται για τον Μπερνάρ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:22 - 16.03.2023

Κατέληξε στους δέκα ενόψει ντέρμπι ο Γιοβάνοβιτς - Τι σκέφτεται για τον Μπερνάρ

Διαβάστε πως προσεγγίζει μέχρι σήμερα ο προπονητής του Παναθηναϊκού το επικείμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι σίγουροι και οι ανοιχτές θέσεις στην ενδεκάδα.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στη Βαρκελώνη, όπου γυμνάζεται υπό την επίβλεψη συνεργατών του Χουγάτ. Σε ανοιχτή γραμμή και με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού, οι οποίοι έχουν πλήρη γνώση του ασκησεολογίου του.

Ο Αϊτόρ χρησιμοποιεί πολύ μπάλα σε καθημερινή βάση, για να δημιουργήσει όσο το δυνατόν πιο ποδοσφαιρικές συνθήκες. Ο Καταλανός τρέχει με τη μπάλα, δοκιμάζει κοντρόλ και σουτ, δίνοντας έμφαση στο αριστερό πόδι.

Μάλιστα, ο Αϊτόρ μοιράστηκε ένα βίντεο με τους ακολούθους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο απεικονίζεται η προσπάθεια του να γυρίσει δυνατός: