Παναθηναϊκός: Ο Αϊτόρ και η μέρα… 127 (vid)
i

Αϊτόρ / Intime

Παναθηναϊκός: Ο Αϊτόρ και η μέρα… 127 (vid)

Μπάμπης Τσιμπίδας 16:10 - 08.03.2023 / Ανανεώθηκε: 16:15 - 08.03.2023

Ο Καταλανός εξτρέμ ανάρτησε ένα βίντεο που αποτυπώνει τη σκληρή δουλειά του για να επιστρέψει δυνατός μετά την ταλαιπωρία της υγείας του.

Η άνοιξη θα είναι μία εξαιρετικά κρίσιμη εποχή… Ο Παναθηναϊκός διεκδικεί να στεφθεί ξανά πρωταθλητής μετά από 13 χρόνια… Και ο Αϊτόρ Κανταλαπιέντρα εντείνει τη δουλειά για να αποθεραπευτεί πλήρως μετά την ρήξη χιαστού.

Ο Καταλανός εξτρέμ πέρασε μερικές μέρες στη Βαρκελώνη, αλλά δεν παρέλειψε το πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Αϊτόρ γυμνάζει καθημερινά το αριστερό γόνατο του, για να το δυναμώσει και να υποστηρίξει την επιστροφή του στη δράση.

Ο Αϊτόρ είχε την ευκαιρία να εξεταστεί από τον ορθοπεδικό Ραμόν Χουγάτ, ο οποίος τον είχε εγχειρήσει και να διαπιστώσει πως όλα εξελίσσονται ομαλά. Παράλληλα, ο 26χρονος επιθετικός συναντήθηκε με δικούς του ανθρώπους και νιώθει πιο όμορφα ψυχολογικά.

Ασφαλώς, ο Αϊτόρ δεν πρόκειται να προλάβει τα φετινά Play Offs, όπως του ζητούν πολλοί οπαδοί. Γιατί προέχει η υγεία του και όχι μία απρόσεκτη και επικίνδυνη ένταξη του στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού, που ίσως επιφέρει υποτροπή.

Ο Αϊτόρ θα αρχίσει προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό για τη νέα σεζόν και θα βοηθήσει όντας απόλυτα έτοιμος. Μέχρι τότε, δουλεύει για να γυρίσει πιο δυνατός, όπως γράφει στο βίντεο με τη μέρα… 127 που ανάρτησε στα social media.