Τα σενάρια για Ρέιντζερς και τους Έλληνες του Παναθηναϊκού
i

Κώτσιρας, Ιωαννίδης / Intime

Τα σενάρια για Ρέιντζερς και τους Έλληνες του Παναθηναϊκού

Μπάμπης Τσιμπίδας 08:44 - 07.03.2023 / Ανανεώθηκε: 09:30 - 07.03.2023

Οι «Τζερς» συνδέονται επί καθημερινής βάσης με τους τρεις ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, αλλά το ρεπορτάζ δεν επιβεβαιώνει τη φημολογία.

Μεγάλη πέραση στο Ibrox Stadium φαίνεται πως έχουν εσχάτως οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Δεν είναι μόνο ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος φέρεται να απασχολεί τον μεταγραφικό σχεδιασμό της Ρέιντζερς, αλλά και οι Φώτης Ιωαννίδης και Γιάννης Κώτσιρας.

Βέβαια, τα σενάρια προέρχονται από ελληνικές «πηγές», ωστόσο τα σκωτσέζικα μέσα ενημέρωσης τα αναπαράγουν και τους δίνουν υπόσταση. Ασφαλώς, τα περισσότερα δημοσιεύματα αφορούν τον Κουρμπέλη, ο οποίος όντως απασχολεί τους «Τζερς».

O διεθνής αμυντικός χαφ μοιάζει ως η ιδανική επιλογή για να αναπληρώσει το κενό του βασικού «εξαριού» της Ρέιντζερς, Ράιαν Τζακ. Ο οποίος μένει ελεύθερος τον Ιούνιο και έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League.

Ωστόσο, το Σαββατοκύριακο δημοσιεύτηκαν άρθρα σχετικά με τον Φώτη Ιωαννίδη και τον Γιάννη Κώτσιρα. Ο 23χρονος επιθετικός και ο 30χρονος δεξιός μπακ αναφέρθηκαν ως ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα μπορούσαν να βοηθήσουν την Ρέιντζερς, στην προσπάθεια της να γεμίσει το ρόστερ.

Πάντως, από το ρεπορτάζ δεν προκύπτει κάτι επίσημο για κανέναν από τους τρεις. Επιβεβαιωμένα, σκάουτς της Ρέιντζερς έχουν παρακολουθήσει παιχνίδια του Παναθηναϊκού και έχουν υποβάλλει εκθέσεις για τον Κουρμπέλη. Αλλά ως εκεί…

Για τον Ιωαννίδη και τον Κώτσιρα δεν συντρέχουν οι ίδιες προϋποθέσεις με τον αρχηγό του Τριφυλλιού, παρότι οι Σκωτσέζοι σκάουτς τους γνωρίζουν.

Tags: