Παναθηναϊκός: Ο Μπερνάρ ίσως προλάβει τον Ατρόμητο
i

Μπερνάρ / Intime

Παναθηναϊκός: Ο Μπερνάρ ίσως προλάβει τον Ατρόμητο

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:32 - 08.03.2023 / Ανανεώθηκε: 15:43 - 08.03.2023

Ο Μπερνάρ ετοιμάζεται να διαψεύσει κάθε προγνωστικό και να αγωνιστεί την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι.

Κόντρα στις προβλέψεις ετοιμάζεται να πάει ο Μπερνάρ και να προλάβει την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League. O Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός υποβλήθηκε σε επέμβαση για το κολικό στο νεφρό και πήρε εξιτήριο.

Η κατάσταση του 30χρονου άσου κρίνεται πάρα πολύ καλή και οι γιατροί εκτιμούν πως ίσως τεθεί στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την αναμέτρηση του Περιστερίου.

Ο Μπερνάρ διαθέτει εξαιρετική κράση, για αυτό παίζει στα περισσότερα παιχνίδια του Παναθηναϊκού και ουδέποτε συμπεριφέρθηκε σαν βεντέντα, ζητώντας προνομιακή μεταχείριση.

Την Πέμπτη ή το αργότερο την Παρασκευή, ο Μπερνάρ θα βρεθεί στο «Γεώργιος Καλαφάτης» και θα ενσωματωθεί στην προπόνηση του Παναθηναϊκού. Με τον Γιοβάνοβιτς να παίρνει την τελική απόφαση για τη διαχείριση του ποδοσφαιριστή.

Λείπει η «υπογραφή» του Μπερνάρ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:33 - 28.02.2023

Λείπει η «υπογραφή» του Μπερνάρ

Ο Μπερνάρ ήρθε στον Παναθηναϊκό για να προσφέρει το κάτι παραπάνω στο τερέν και όχι απλώς για να έχει καλή απόδοση. Ο Βραζιλιάνος δεν είναι αρνητικός, αλλά δεν έχει ανεβάσει το επίπεδο.

Πάντως, η επιθυμία του Μπερνάρ είναι να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να φύγει νικητής από την έδρα του Ατρόμητου και να μην χάσει δεύτερο διαδοχικό ματς για θέμα υγείας.

Σε κάθε περίπτωση, το νούμερο «10» του Τριφυλλιού θα δοκιμάσει να προπονηθεί και όλα θα ξεκαθαρίσουν. Πάντως, δεν τίθεται αμφιβολία ότι ο Βραζιλιάνος θα είναι 100% έτοιμος στην πρεμιέρα των Play Offs.