Επέστρεψε στις νίκες η Ηλιούπολη και «πάτησε» τετράδα - Νίκη «ανάσα» για την Παναχαϊκή

Επέστρεψε στις νίκες η Ηλιούπολη και «πάτησε» τετράδα - Νίκη «ανάσα» για την Παναχαϊκή

Άγγελος Φραγκισκάτος 16:58 - 14.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:10 - 14.01.2024

Η Ηλιούπολη επέστρεψε στις νίκες κόντρα στον Τηλυκράτη Λευκάδας με χρυσό σκόρερ τον Μαρκ Ασίκμπα, ενώ την ίδια ώρα η Παναχαϊκή πανηγύρισε μία σημαντική νίκη επί του Γιούχτα (3-1).

Την επιστροφή στις νίκες πανηγύρισε η Ηλιούπολη, η οποία επικράτησε εντός έδρας κόντρα στον Τηλυκράτη Λευκάδας με χρυσό σκόρερ τον Μαρκ Ασίκμπα (1-0), για τη 14η αγωνιστική της Β' ομίλου της Super League 2.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου ανέβηκε στη 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 23 βαθμούς, ενώ ο Τηλυκράτης παρέμεινε ουραγός με μόλις 8 πόντους. 

Το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο στο πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να μην κάνουν καμία αξιόλογη φάση. Ωστόσο η Ηλιούπολη βρήκε τη λύση στις καθυστερήσεις (45+3') με τον Μαρκ Ασίκμπα. Το σκηνικό στην επανάληψη δεν άλλαξε και οι γηπεδούχοι πήραν τους τρεις βαθμούς εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.  

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΓΙΟΥΧΤΑΣ 

Την ίδια ώρα, η Παναχαϊκή πήρε μία σημαντική νίκη εντός έδρας κόντρα στον Γιούχτα με 3-1 και ανέβηκε στην 11η θέση της κατάταξης με 10 βαθμούς. 

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα μόλις στο 9ο λεπτό με τον Αλεξόπουλο, ενώ τρία λεπτά οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια με τον Μπρούντζο. Η Παναχαϊκή συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και στο 21ο λεπτό πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Μπάρετ. Το τελικό 3-1 για την ομάδα του Ιωάννη Τάτση διαμόρφωσε ο Ολιβέιρα στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.