Έχασε βαθμούς η Καλαμάτα - «Διπλό» και για τον ΟΦ Ιεράπετρας

Προοδευτική - ΟΦ Ιεράπετρας

i

©intime

Έχασε βαθμούς η Καλαμάτα - «Διπλό» και για τον ΟΦ Ιεράπετρας

Sportal newsroom 16:50 - 09.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:03 - 09.04.2023

Η Καλαμάτα έχασε βαθμούς, φέρνοντας ισοπαλία (1-1) με τα Χανιά, «διπλό» στην έδρα της Προοδευτικής πήρε ο ΟΦ Ιεράπετρας .

Η Καλαμάτα ήρθε ισόπαλη στην έδρα της με τα Χανιά (1-1) για την 19η αγωνιστική της Super League 2. και έμεινε κι άλλο πίσω στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Το σκορ για την ομάδα της Μεσσηνίας το άνοιξε ο Χρήστος Ρόβας στο 45+1', ενώ έξι λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Μάναλης ισοφάρισε για τα Χανιά. Με δέκα παίκτες τελειώσει η Καλαμάτα τον αγώνα, λόγω της αποβολής του Πρέτο στο 62'. 

Οι Πολωνοί στο Sportal για την υπόθεση των διαιτητών: «Δεν ήταν οι διαιτητές μεθυσμένοι, αλλά οι οπαδοί που τους επιτέθηκαν»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

15:27 - 09.04.2023

Οι Πολωνοί στο Sportal για την υπόθεση των διαιτητών: «Δεν ήταν οι διαιτητές μεθυσμένοι, αλλά οι οπαδοί που τους επιτέθηκαν»

Ο υπεύθυνος γραφείου Τύπου της πολωνικής Ομοσπονδίας, Γιάκουμπ Κιατόφσκι μίλησε στο Sportal για τα ευτράπελα με τους Πολωνούς ρέφερι, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν ήταν οι διαιτητές μεθυσμένοι, αλλά οι οπαδοί που τους επιτέθηκαν.

Με αυτή την ισοπαλία η ομάδα του Βασίλη Βούζα βρίσκεται στην έκτη θέση με τριάντα βαθμούς, ενώ τα Χανιά βρίσκονται στην όγδοη θέση με 26 πόντους. 

Για το δεύτερο παιχνίδι του νότιο ομίλου ο ΟΦ Ιεράπετρας έφυγε με το «διπλό» από το Κερατσίνι, κερδίζοντας την Προοδευτική 1-2. Ο Βούο έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα της Κρήτης στο 6', ο Μάντιτς στο 63' ισοφάρισε για την ομάδα του Κορυδαλλού και στο 73' ο Χόρνομαζ με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 1-2. 

Μάλιστα το παιχνίδι είχε διακοπεί για δέκα περίπου λεπτά, λόγω έντασης, αφού οι οπαδοί της Προοδευτικής μετά το γκολ του ΟΦΙ, πετούσαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο. Με αυτή τη νίκη η ομάδα της Κρήτης βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 32 βαθμούς, σε δύσκολη κατάσταση είναι η Προοδευτική, καθώς είναι στην εντέκατη θέση με 14 πόντους, πέντε μπροστά από την επικίνδυνη ζώνη.