Η ΑΕΛ ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Απόλλωνα Πόντου - Σπουδαία νίκη με ανατροπή της Νίκης Βόλου κόντρα στον ΠΑΟΚ Β΄

ΑΕΛ - Απόλλων Πόντου

i

© Intime

Η ΑΕΛ ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Απόλλωνα Πόντου - Σπουδαία νίκη με ανατροπή της Νίκης Βόλου κόντρα στον ΠΑΟΚ Β΄

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 16:58 - 11.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:15 - 11.12.2023

Η ΑΕΛ εκμεταλλεύτηκε την ανωτερότητά της κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου και πήρε τη νίκη με 3-0, ενώ στο άλλο ματς της 13ης αγωνιστικής της Super League 2 η Νίκη Βόλου «λύγισε» τον ΠΑΟΚ Β΄ με σπουδαία ανατροπή.

Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League 2, το πρόγραμμα της Δευτέρας (11/12) συμπεριλάμβανε δύο χορταστικά ματς. Από τη μία, η ΑΕΛ επικράτησε εύκολα του Απόλλωνα Πόντου με 3-0, ενώ η Νίκη Βόλου πανηγύρισε το τρίποντο της… ανατροπής απέναντι στον ΠΑΟΚ Β΄ (3-2).

‘Οσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης στην «AEL FC Arena», οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλο το 90λεπτο κι έφτασαν δίχως να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερες δυσκολίες στη νίκη. Στο 23ο λεπτό, ο Πεντρόζο πήρε το ριμπάουντ κι εκτέλεσε υποδειγματικά για το 1-0 των «Βυσσινί». Στο 37ο λεπτό, ο Αργεντίνος επιθετικός «χτύπησε» ξανά και με ένα εξαιρετικό πλασέ διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα. 

Στη συνέχεια η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησε να βρει το γκολ της μείωσης, ωστόσο τα βρήκε… σκούρα απέναντι στην εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία της ΑΕΛ. Με το καλημέρα στην επανάληψη (48΄), ο Λεάνδρο Οτόρμιν διαμόρφωσε το τελικό 3-0 και «κλείδωσε» το τρίποντο για την ομάδα του.

Με αυτήν τη νίκη, η ομάδα της Θεσσαλίας παρέμεινε στη δεύτερη θέση και στο -2 από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό, έχοντας 24 πόντους.

Την ίδια ώρα, Νίκη Βόλου επικράτησε του ΠΑΟΚ Β΄ (3-2) σε ένα χορταστικό ματς που τα είχε όλα. Μόλις στο 12ο λεπτό, ο Μιράντα χάρισε το προβάδισμα στους Θεσσαλούς έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στη συνέχεια ο Δικέφαλος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 41ο λεπτό έφερε το ματς στα ίσα με τον Δαρέλα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την καλοζυγισμένη σέντρα του Νινούα κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κοντινή κεφαλιά. 

Με την έναρξη του δεύτερου 45λέπτου, οι ασπρόμαυροι έμειναν με δέκα παίκτες, με τον Τσοπούρογλου να «κιτρινίζεται» για δεύτερη φορά για θέατρο μέσα στην περιοχή. Λίγα λεπτά αργότερα (51΄) και κόντρα στη ροή του αγώνα, ο ΠΑΟΚ Β΄ έκανε την ολική ανατροπή. 

Ο Στέφανος Τζίμας έφυγε στην κόντρα, πάτησε περιοχή κι εκτέλεσε υποδειγματικά τον Γκαραβέλη για το 2-1. Ο Δικέφαλος του Βορρά κατάφερε να φέρει τα πάνω-κάτω, ωστόσο το αριθμητικό μειονέκτημα στα εναπομείναντα λεπτά του στοίχισαν. Η Νίκη Βόλου έκανε την ανατροπή στην ανατροπή και με σκόρερ τους Πολίτη αρχικά στο 62΄ και και τον Μιράντα στο 88΄ πανηγύρισε ένα σπουδαίο τρίποντο. 

Με αυτό το αποτέλεσμα, ο σύλλογος της Μαγνησίας παρέμεινε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 πόντους, στο +5 από τον ΠΑΟΚ Β΄.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 13ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (14η) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Πρόταση μομφής κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Super League
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:17 - 11.12.2023

Πρόταση μομφής κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Super League

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Αλέξης Σαββόπουλος στους «Baladeros Live» με πρωτοβουλία ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρη κατατέθηκε πρόταση μομφής κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη και τον τελειώνουν από την προεδρία της Λίγκας.

🔴Baladeros LIVE για όλες τις εξελίξεις μετά την απόφαση της κυβέρνησης για άδειες εξέδρες μέχρι 12/2