Ήττα με ανατροπή για τον ΠΑΟΚ Β', με 3-2 από τον Καμπανιακό - Νίκες για ΑΕΚ Β' και Παναθηναϊκό Β'

Ήττα με ανατροπή για τον ΠΑΟΚ Β', με 3-2 από τον Καμπανιακό - Νίκες για ΑΕΚ Β' και Παναθηναϊκό Β'

Ιάσονας Τσίλης 17:58 - 30.09.2023 / Ανανεώθηκε: 18:17 - 30.09.2023

Ανατροπή στην ανατροπή δέχθηκε ο ΠΑΟΚ Β' και ηττήθηκε με 3-2 από τον Καμπανιακό, ενώ την ίδια ώρα ΑΕΚ Β' και Παναθηναϊκός Β' δεν δυσκολεύτηκαν απέναντι σε Λάρισα και Παναχαϊκή αντίστοιχα.

ΠΑΟΚ Β' - Καμπανιακός 2-3

Στο καλύτερο παιχνίδι της αγωνιστικής όπως αποδείχθηκε, ο Καμπανιακός επικράτησε με 3-2 στην έδρα του ΠΑΟΚ Β'. Οι φιλοξενούμενοι, προηγήθηκαν πολύ νωρίς, με γκολ του Γαρύφαλλου στο 3'. Οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι πριν το ημίχρονο, με τους Τσοπούρογλου και Γορδεζιάνη να σκοράρουν στο 19' και στο 47' αντίστοιχα. Ο Καμπανιακός όμως, με εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση, με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Γαρύφαλλου στο 63' να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα και τον Τότσκα να διαμορφώνει το τελικό 3-2 στο 74'.

ΑΕΚ Β' - Λάρισα 3-0

Η ΑΕΚ Β' δεν αντιμετώπισε δυσκολίες απέναντι στη Λάρισα και επικράτησε με 3-0. Το σκορ άνοιξε στο 25' ο Ραντόνια. Στο δεύτερο ημίχρονο η «Ένωση» καθάρισε το παιχνίδι μέσα σε τέσσερα λεπτά, με τον Χριστόπουλο στο 62' και τον Πήλιο στο 66'.

Παναχαϊκή - Παναθηναϊκός Β' 0-2

Ο Παναθηναϊκός Β' είχε δύσκολο έργο στην Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή, ωστόσο κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της και να επικρατήσει με 2-0. Προβάδισμα στους «πράσινους» έδωσε ο Βουτσάς στο 18', ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Καράμπας στο 94'.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Super League 2

Το πρόγραμμα της επόμενης (3ης) αγωνιστικής