Πρεμιέρα με το δεξί για την Καλαμάτα - Νίκη και για την ΑΕΛ επί του Καμπανιακού
i

©intime

Πρεμιέρα με το δεξί για την Καλαμάτα - Νίκη και για την ΑΕΛ επί του Καμπανιακού

Δημήτρης Χούπης 18:04 - 24.09.2023 / Ανανεώθηκε: 18:08 - 24.09.2023

Η Καλαμάτα ήταν καταιγιστική στο ΟΑΚΑ, επικρατώντας του Παναθηναϊκού Β' με 4-1, την ίδια ώρα που η Λάρισα νίκησε τον Καμπανιακό με 2-1.

Η Καλαμάτα πέρασε «αέρας» από το ΟΑΚΑ, επικρατώντας του Παναθηναϊκού Β' 4-1 και ξεκίνησε με το δεξί στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Τα τέρματα για την ομάδα της Μεσσηνίας μπήκαν σε διάστημα 14', με την αρχή να γίνεται στο 31' με τον Ακόστα. Ο ίδιος στο 40' έβαλε και το δεύτερο γκολ και πέντε λεπτά μετά ο Τάτος σκόραρε το τρίτο τέρμα για τη Μαύρη Θύελλα. Στο δεύτερο μέρος η Καλαμάτα έκανε διαχείριση του προβαδίσματος, αλλά στο 61' δέχτηκε γκολ με τον Μπιλάλ Έξι λεπτά μετά όμως η Μαύρη Θύελλα βρήκε και τέταρτο τέρμα με τον Αρναρέλη.

Παναθηναϊκός Β': Κλίντμαν, Τσοκάι, Φικάι, Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης, Μαντσίνι (46′ Μπιλάλ), Προδρομίτης, Σαρδέλης (72′ Βουτσάς), Τουρκοχωρίτης, Νταμπίζας (46′ Φουρτάδο), Καραμπάς (46′ Κρυπαράκος).

Καλαμάτα (Αμανατίδης): Γιαννίκογλου, Μόζερ, Αρίμπας, Παπατόλιος, Βαλεριάνος, Άλβες, Κάνιας (79′ Κωστούλας), Γρίβας (65′ Αρναρέλλης), Τάτος (73′ Ρόβας), Ακόστα, Μπαράλες.

ΑΕΛ - Καμπανιακός 2-1 

Με το δεξί ξεκίνησε και η ΑΕΛ, η οποία νίκησε τον Καμπανιακό. Ο Ογκμπόε στο 22' άνοιξε το σκορ, αλλά στο 36' η ομάδα της Θεσσαλονίκης ισοφάρισε με τον Πόζογλου. Ωστόσο στο 40' ο Παπαγεωργίου έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τη Λάρισα και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (2ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ