Ανώτερος ο Ολυμπιακός Β', αλλά του έλειψε το γκολ - Στο «μηδέν» έμεινε η Καλλιθέα κόντρα στη Παναχαϊκή
i

©Intime

Ανώτερος ο Ολυμπιακός Β', αλλά του έλειψε το γκολ - Στο «μηδέν» έμεινε η Καλλιθέα κόντρα στη Παναχαϊκή

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:47 - 23.09.2023 / Ανανεώθηκε: 19:26 - 23.09.2023

Ο Ολυμπιακός Β' και Ηλιούπολη εξήλθαν ισόπαλοι (0-0), ενώ την ίδια ώρα η Παναχαϊκή πήρε έναν σημαντικό βαθμό μέσα στο «Ελ Πάσο» κόντρα στη Καλλιθέα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β' - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 0-0

Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό Β' και Ηλιούπολη, με φόντο τη πρεμιέρα της πρώτης αγωνιστικής της Super League 2. 

Στο 12ο λεπτό ο Πινακάς επιχείρησε το σουτ εκτός περιοχής, όμως ο Περιστερίδης απέκρουσε εντυπωσιακά. Δευτερόλεπτα μετά ο Τσέλιος έκανε το πλασέ έξω από το όριο της περιοχής, αλλά και πάλι ο Περιστερίδης ήταν εκεί για να κρατήσει το 0-0 στο ματς. Στο 26ο λεπτό ο Ολυμπιακός έχασε σημαντική ευκαιρία. Ο Ανδρούτσος έκανε τη σέντρα από τα πλάγια, βρήκε τον Μπα στη περιοχή και εκείνος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Ο Μαρίνος έφτασε κοντά στο 1-0 για τον Ολυμπιακό, όμως οι αμυντικοί της Ηλιούπολης απομάκρυναν τη μπάλα πάνω στη γραμμή. Κάπως έτσι οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, ενώ οι Πειραιώτες στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού έμειναν με παίκτη λιγότερο. Ο Σγούρος αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. 

ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 0-0

Την ίδια ώρα, η Καλλιθέα αναδείχθηκε ισόπαλοι (0-0) στο «Ελ Πάσο» κόντρα στη Παναχαϊκή, με τον τερματοφύλακα των Πατρινών να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι έχασαν τη μεγαλύτερή της ευκαιρία στο ματς για να ανοίξουν το σκορ. Ο τερματοφύλακας της Παναχαϊκής απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του πρώην παίκτη του Άρη, Ματίγια. Στο δεύτερο μέρος ο Κολοβούρης σταμάτησε εντυπωσιακά και την προσπάθεια του Ντεμέτριους. Κάπως έτσι η Παναχαϊκή πήρε έναν σημαντικό βαθμό ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 1ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (2ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ