Στον «αέρα» το Αναγέννηση Καρδίτσας-ΑΕΚ Β

Ηρακλής - Αναγέννηση Καρδίτσας

i

©intime

Στον «αέρα» το Αναγέννηση Καρδίτσας-ΑΕΚ Β

Sportal newsroom 12:40 - 23.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:00 - 23.09.2023

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε σχετικά με την διεξαγωγή της αναμέτρησης ανάμεσα σε Αναγέννηση Καρδίτσας και ΑΕΚ Β, καθώς η ομάδα της Kαρδίτσας είχε μόνο 14 αντί 20 επαγγελματικά συμβόλαια όπως πρoβλεπέται στην προκήρυξη, λόγω ban.

Λίγες ώρες πριν την έναρξη της Super League 2 προέκυψε πρόβλημα με την Αναγέννηση Καρδίτσας και είναι πιθανή η αναβολή της αναμέτρησης με την ΑΕΚ Β.

Η ΑΣΑ έχει μόνο 14 επαγγελματικά συμβόλαια την ώρα που η προκήρυξη απαιτεί 20 προκειμένου να μπορέσει μία ομάδα να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα.

Η προκήρυξη του πρωταθλήματος στο άρθρο 11 παρ.7 αναφέρει: «Ομάδα που κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος έχει λιγότερα από είκοσι (20) ενεργά συμβόλαια αποβάλλεται από το πρωτάθλημα με απόφαση του ΔΣ της διοργανώτριας».

Ο λόγος που η Αναγέννηση δεν έχει κάνει άλλες μεταγραφές και δεν έχει φτάσει τα 20 συμβόλαια, είναι επειδή της έχει επιβληθεί ban και η ΕΠΟ δεν της εκδίδει νέα δελτία.

Το «Χάος» ξεκινάει
SUPER LEAGUE 2

10:18 - 23.09.2023

Το «Χάος» ξεκινάει

Η Super League 2 κάνει πρεμιέρα, με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό Β΄ και Ηλιούπολη να ανοίγει την αυλαία.

Την Κυριακή (24/09) έχει προγραμματιστεί το εντός έδρας παιχνίδι της ΑΣΑ με την ΑΕΚ Β και εκεί θα φανεί πόσους ποδοσφαιριστές θα δηλώσει η ομάδα της Καρδίτσας.