Βέροια: «Σκηνές Φαρ Ουέστ στο Πολύκαστρο, ο Καλαϊτζίδης γρονθοκόπησε τον φροντιστή μας»

Βέροια - Απόλλων Πόντου

i

©Intime

Βέροια: «Σκηνές Φαρ Ουέστ στο Πολύκαστρο, ο Καλαϊτζίδης γρονθοκόπησε τον φροντιστή μας»

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:22 - 29.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:39 - 29.05.2023

Δείτε αναλυτικά τι έλεγε η καταγγελία της Βέροιας για την άσχημη συμπεριφορά του προπονητή του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρη Καλαϊτζιδη.

Η Βέροια φιλοξενήθηκε στο Κιλκίς, όπου τέθηκε αντιμέτωπη κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου, σε ένα παιχνίδι «τελικός» και για τις δύο ομάδες, καθώς κρίνει την παραμονή στη Super League 2. 

Η ομάδα της Βέροιας προχώρησε σε καταγγελία κατά του προπονητή του Απόλλωνα, Δημήτρη Καλαϊτζίδη.  

Η Βέροια σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι ο προπονητής των γηπεδούχων γρονθοκόπησε τον φροντιστή της ομάδας σε επεισόδιο που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της άφιξης της αποστολής της στο γήπεδο.

Λέτο, Κλέϊτον και Λουτσιάνο παρακολούθησαν το Κηφισιά - Χανιά (vids)
SUPER LEAGUE 2

16:34 - 29.05.2023

Λέτο, Κλέϊτον και Λουτσιάνο παρακολούθησαν το Κηφισιά - Χανιά (vids)

Εκλεκτές παρουσίες έδωσαν το παρών στο Κηφησιά - Χανιά, καθώς βρέθηκαν οι Σεμπάστιαν Λέτο, Σίλβα Κλέϊτον και Λουτσιάνο Ντε Σόουζα να παρακολουθούν το παιχνίδι. Επίσης στο γήπεδο ήταν και ο προπονητής της Athens Kallithea, Γιώργος Σίμος.

Αναλυτικά τι αναφέρει η ανακοίνωση της Βέροιας: 

«Σκηνές Φαρ Ουέστ εξελίχθηκαν κατά την άφιξη της αποστολής της ομάδας μας στο γήπεδο του Πολυκάστρου, με πρωταγωνιστή τον προπονητή της γηπεδούχου ομάδας, του Απόλλωνα Πόντου Δημήτρη Καλαιτζίδη

Ο συγκεκριμένος, γρονθοκόπησε τον εκ των φροντιστών της ομάδας μας Σάκη Βούλγαρη, ο οποίος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο κέντρο υγείας Πολυκάστρου. Κατά του εν λόγω προπονητή, αυτή τη στιγμή κατατίθεται μήνυση»