Άνετη νίκη της ΑΕΚ Β' επί της Παναχαϊκής - Ήττα της Προοδευτικής που παραμένει σε μπελάδες

ΑΕΚ Β' - Παναχαϊκή

i

©intime

Άνετη νίκη της ΑΕΚ Β' επί της Παναχαϊκής - Ήττα της Προοδευτικής που παραμένει σε μπελάδες

Sportal newsroom 17:52 - 28.05.2023 / Ανανεώθηκε: 18:04 - 28.05.2023

Η ΑΕΚ Β' είχε εύκολο απόγευμα κερδίζοντας την Παναχαϊκή με 4-1, νίκη πέτυχε και η Καλαμάτα επί της Προοδευτικής, η οποία παραμένει σε μπελάδες για την παραμονής της στη Super League 2.

Η ΑΕΚ Β' είχε εύκολο απόγευμα, αφού επικράτησε της Παναχαϊκής με 4-1 στο «Σεραφείδειο» για την 27η αγωνιστική της Super League 2

Το σκορ για την Ένωση το άνοιξε ο Γιάννης Γερολιμένου στο 37', ενώ στο 54' ο Μαχαιράς διπλασίασε τα τέρματα για την ΑΕΚ. Ο Μπουρλάκης μείωσε στο 60' για την ομάδα της Πάτρας, αλλά το γκολ του Τζούντι Γκαρσία και του Χριστόπουλου διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. 

Με αυτή τη νίκη η ΑΕΚ Β' βρίσκεται στη δωδέκατη θέση με 24 πόντους, ενώ η Παναχαϊκή είναι στην όγδοη με 36 βαθμούς. 

Η Προοδευτική γνώρισε ακόμα μια ήττα, αυτή τη φορά από την Καλαμάτα με 1-2 και παραμένει σε μπελάδες. Ο Αλέξανδρος Αρναρέλης στο 43' έκανε το 1-0 για την ομάδα της Μεσσηνίας και τρία λεπτά μετά ο Χρήστος Ρόβας έκανε δύο τα τέρματα για την Καλαμάτα, Το μόνο που κατάφερε να κάνει η ομάδα του Κορυδαλλού ήταν να μειώσει με τον Καπνίδη στο 67' από τα έντεκα βήματα. 

Στην εντέκατη θέση με 25 πόντους είναι η Προοδευτική, ενώ από την άλλη η Καλαμάτα βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 43 βαθμούς. 

Για τον βόρειο όμιλο ο Ηρακλής Λάρισας πήρε μια μεγάλη νίκη ενόψει της «μάχης» της παραμονής, αφού κέρδισε τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό με 2-0. Ο Χατζής στο 33' και ο Κασάς στο 54' διαμόρφωσαν το τελικό σκορ και έδωσαν τη νίκη στην ομάδα της Λάρισας. Με αυτή τη νίκη ο Ηρακλής βρίσκεται στη δωδέκατη θέση με 25 πόντους, έναν πίσω από τις θέσεις που είναι εκτός ζώνης υποβιβασμού. Από την άλλη ο Πανσερραϊκός παραμένει πρώτος με 63 βαθμούς.