Αραούχο: «Δεν ξέρω το πότε αλλά θα ξαναγυρίσω στη Λας Πάλμας»

Σέρχιο Αραούχο

i

Σέρχιο Αραούχο/©intime

Αραούχο: «Δεν ξέρω το πότε αλλά θα ξαναγυρίσω στη Λας Πάλμας»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:29 - 28.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:41 - 28.05.2023

Την επιθυμία του να επιστρέψει στη Λας Πάλμας εξέφρασε ο Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος τόνισε, ωστόσο, πως δεν ξέρει πότε θα γίνει αυτό.

Ένα από τα πιο σημαντικά «γρανάζια» της ΑΕΚ αποτέλεσε τη φετινή χρονιά ο Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος πανηγύρισε παρέα με τους συμπαίκτες του την κατάκτηση του πρωταθλήματος και αυτή του Κυπέλλου. Ο ίδιος βέβαια αποτελεί... παλιά ιστορία για την Ένωση, αφού έφυγε και ήρθε στην Ελλάδα ουκ ολίγες φορές, με την αφετηρία και τον προορισμό του να ακούν στο όνομα «Λας Πάλμας».

Ο ίδιος, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να μην αγαπάει την, πλέον, πρώην ομάδα του, με την οποία όπως φαίνεται θέλει να ξαναγωνιστεί. Πιο αναλυτικά, ο «Ελ Τσίνο» παραχώρησε συνέντευξη στο «UD Radio» και μεταξύ άλλων υποστήριξε πως: «Έχω βάλει στόχο και θέλω να ξανγυρίσω στη Λας Πάλμας. Δεν ξέρω πότε θα το κάνω, αλλά σίγουρα θα το κάνω».

Σημειωτέον, η Λας Πάλμας αποτελεί την ομάδα με τις περισσότερες συμμετοχές (150) που έχει δώσει ο Αραούχο, σημειώνοντας μάλιστα 47 γκολ και 17 ασίστ. Ακολουθεί η ΑΕΚ με 144 αγώνες, στους οποίους σκόραρε 44 φορές.