Νίκη ανόδου για τον Λεβαδειακό - Περίπατος για τον Ολυμπιακό Β' κόντρα στην Παναχαϊκή με πεντάρα

Νίκη ανόδου για τον Λεβαδειακό - Περίπατος για τον Ολυμπιακό Β' κόντρα στην Παναχαϊκή με πεντάρα

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:10 - 30.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:29 - 30.03.2024

Ο Λεβαδειακός επικράτησε κόντρα στην Νίκη Βόλου με 2-0 και ξέφυγε από την ΑΕΛ, κάνοντας σημαντικό βήμα για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός Β' νίκησε με το εμφατικό 5-0 την Παναχαϊκή για τα playouts.

Ο Λεβαδειακός επικράτησε εντός έδρας κόντρα στην Νίκη Βόλου με 2-0 στα playoffs της Super League 2 και σε συνδυασμό με το 3-3 της ΑΕΚ Β' με την ΑΕΛ, ξέφυγαν 7 βαθμούς από τους «βυσσινί».

Έτσι η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου έκανε ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την άνοδο στην Stoiximan Super League.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο ματς και μόλις στο 7ο λεπτό πήραν το προβάδισμα με τον Νίκα, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος οι Βοιωτοί συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό και στο 69ο λεπτό διαμόρφωσαν το τελικό 2-0 με τον Συμελίδη.

Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Βήχος, Χάμοντ, Τσάπρας, Μπελμόντε (72′ Μεχία), Ρομό (56′ Μπαΐροβιτς), Νίκας (72′ Ντα Κόστα), Πίρινεν, Γιαννιώτας (66′ Συμελίδης), Κωστή (56′ Κουάδρα), Λιάγκας.

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Τοπαλίδης, Αναστασίου, Ανδρέου, Στίκας, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης (83′ Μακατσάρια), Γαβριηλίδης (58′ Λίταινας), Κάσσος, Κρητικός, Πέττας (58′ Πολίτης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β' - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Την ίδια ώρα στου Ρέντη, ο Ολυμπιακός Β' είχε εύκολο έργο κόντρα στην Παναχαϊκή, καθώς επιβλήθηκε με 5-0 και ξεκίνησε με το δεξί στα playouts της Super League 2.

Με αυτή τη νίκη οι Πειραιώτες είναι πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού με 15 βαθμούς, ενώ η Παναχαϊκή είναι ουραγός με μόλις 11 πόντους.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά και στο 29ο λεπτό πήραν το προβάδισμα με τον Μπα, ενώ έξι λεπτά μετά ο Μπρίνιτς διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε και η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα με τα τέρματα των Μαρίνο (48'), Μπα (56') και Μπρίνιτς (65') διαμόρφωσαν το τελικό 5-0 για τους Πειραιώτες.

Ολυμπιακός Β (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα (76′ Παπακανέλλος), Μπαγκαλιάνης, Κεραμίδας (76′ Λαΐντνερ), Μαρίνος (70′ Χ. Κωστούλας), Μπρίνιτς, Σαπουντζής (70′ Ι. Ιμπαγάσα), Κωστούλας, Πινακάς (70′ Σγουρός), Μουζακίτης, Αργυρίου.

Παναχαϊκή (Τάτσης): Κολοβούρης, Καραγιάννης, Ζαμόρα, Μπαξεβάνος, Μπαρέ, Νάστος (60′ Τραορέ), Πετράτος (76′ Ντε Ολιβέιρα), Προύντζος, Λιοφάγος, Ντε Τόμας (46′ Πατρινός), Ζέκοφ (46′ Γαϊτανίδης).