Ο Ιωνικός με «τεσσάρα» ανέβηκε τετράδα - Επιστροφή στις νίκες για τα Χανιά

Ο Ιωνικός με «τεσσάρα» ανέβηκε τετράδα - Επιστροφή στις νίκες για τα Χανιά

Άγγελος Φραγκισκάτος 16:56 - 07.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:10 - 07.01.2024

Ο Ιωνικός είχε εύκολο έργο απέναντι στην Ηλιούπολη, καθώς επικράτησε με 4-1 και ανέβηκε στη πρώτη τετράδα της Super League 2. Την ίδια ώρα, τα Χανιά «απέδρασαν» από την έδρα του Τηλυκράτη Λευκάδα με τριάρα.

Ένα άνετο απόγευμα είχε ο Ιωνικός, ο οποίος επιβλήθηκε στη Νίκαια κόντρα στην Ηλιούπολη με 4-1, για τη 13η αγωνιστική της Super League 2. 

Με αυτό τη νίκη, η ομάδα της Νίκαιας ανέβηκε στη 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 22 βαθμούς, ενώ η Ηλιούπολη παρέμεινε στην 6η θέση με 20 πόντους. 

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 45ο λεπτό με τον Μίκαελ Γκαρντάφσκι, ενώ δύο λεπτά μετά ο Χουάν Σάλαζαρ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Δημήτρη Σπανού. Στο δεύτερο μέρος, ο Ντάουντα διεύρυνε ακόμη περισσότερο το προβάδισμα του Ιωνικού, ενώ στο 68' μείωσε ο Μάντιτς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το τελικό 4-1 για τους Νικαιώτες διαμόρφωσε ο Δρίτσας στο 84ο λεπτό. 

Ιωνικός (Σπανός): Χριστοδούλης, Ιμεραλιλάι, Τασιούλης, Οικονομίδης, Ντάουντα, Γιακουμάκης, Γκίνη, Σόουζα, Γκαρντάφσκι, Ζάχαβι, Σαλαζάρ. 

Ηλιούπολη (Παπαδόπουλος): Περιστερίδης, Ασίγκμπα, Παντελίδης, Χάγκαν, Ράμος, Γκοτσούλιας, Μάντιτς, Τοπάλ, Μπουσάι, Φουρλάνος, Ντέντλερ.

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ - ΧΑΝΙΑ 

Την ίδια ώρα, τα Χανιά πήραν σπουδαίο «διπλό» στην έδρα του Τηλυκράτη Λευκάδας με 0-3 και παρέμειναν στην καταδίωξη της πρώτης θέσης στον Β' όμιλο της Super League 2.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Μάνο στο 46ο λεπτό, ενώ στο 84' ο Κόλα έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Το τελικό 3-0 για τα Χανιά διαμόρφωσε ο Νίλι στο 89ο λεπτό. 

Τηλυκράτης Λευκάδας (Γκέκας): Παρδαλός, Ρουγκάλας, Γιαννιώτης, Νιφορόπουλος, Τόσκα, Ζδράβος, Ρίζος, Τεγούσης, Μπελεβώνης, Περιστέρης, Ντοναλντόνι. 

Χανιά (Ταουσιάνης): Κυρίτσης, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Νίκολιτς, Σιλά, Τσορνομάζ, Ντίαζ, Λεμονής, Σέχου, Μάνος, Βουό.