Super League 2: Παραιτήθηκε ένας εκ των τριών υποψηφίων για την προεδρία

ΔΣ Super League 2

i

© Intime

Super League 2: Παραιτήθηκε ένας εκ των τριών υποψηφίων για την προεδρία

Sportal newsroom 20:05 - 06.03.2023

Με δύο και όχι τρεις υποψηφίους θα συνεχιστεί η διαδικασία εκλογής νέου προέδρου της Super League 2, μετά την παραίτηση του Λεωνίδα Λεουτσάκου.

Άνω κάτω είναι το πρωτάθλημα της Super League 2 τον τελευταίο ένα μήνα. Μετά την παραίτηση του Λεωνίδα Λεουτσάκου από την προεδρία, στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας είναι σε διαδικασία εκλογών για την εύρεση νέου προέδρου. 

Ο πρώτος υποψήφιος είναι ο πρόεδρος των Χανιών, Αντώνης Ροκάκης, ο δεύτερος είναι ο Μαρτσούκος Πέτρος, πρόεδρος του Αστέρα Βλαχιώτη, ενώ ο Παναγιώτης Αλεξόπουλος, που ήταν ο τρίτος, απέσυρε την υποψηφιότητά του. Οι εκλογές θα γίνουν την Τετάρτη 8 Μαρτίου, ενώ το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 10 Μαρτίου.

«Σας ενημερώνουμε ότι ο καθηγητής κύριος Παναγιώτης Αλεξόπουλος απέσυρε την υποψηφιότητά του από την εκλογική διαδικασία της Τετάρτης για την ανάδειξη Προέδρου της SL2», ήταν η ανακοίνωση της Λίγκας.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωτάθλημα της Super League 2 είχε αναβληθεί για πάνω από ένα μήνα. Μετά την απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη να μειώσει τα έσοδα των ομάδων από το στοίχημα, οι σύλλογοι του πρωταθλήματος μετά από κοινή συμφωνία, διέκοψαν την αγωνιστική δράση. 

Ακολούθησε ένας «πόλεμος» ανακοινώσεων από τον πρόεδρος της Super League, Βαγγέλη Μαρινάκη και της Super League 2, με τον πρώτο να δηλώνει πως δεν κάθεται να μιλήσει με τους ανθρώπους της δεύτερης κατηγορίας. Από τη μεριά τους εκείνοι μίλησαν για συκοφαντικές απόψεις του Βαγγέλη Μαρινάκη. Μετά λοιπόν από ένα μήνα η Ειδική Επιτροπή της Super League 2, που αποτελούνταν από την Καλλιθέα, τα Χανιά, το Αιγάλεω, τη Νίκη Βόλου και την Αναγέννηση Καρδίτσας αποφάσισε να έρθει σε επαφή με τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Οι πέντε αυτές ομάδες είχαν υποστηρίξει ότι ο Λεωνίδας Λεουτσάκος είχε συμφωνήσει ότι, εάν βρισκόντουσαν τα λεφτά από το στοίχημα, θα παραιτούνταν. Μετά όμως από ένα διοικητικό συμβούλιο ο πρώην πρόεδρος της Super League 2 παραιτήθηκε.