Super League 2: «Περισσότεροι από 700 ποδοσφαιριστές και οι οικογένειες τους έμαθαν ότι αξίζουν ψίχουλα »
i

ΔΣ Super League 2 / © Intime

Super League 2: «Περισσότεροι από 700 ποδοσφαιριστές και οι οικογένειες τους έμαθαν ότι αξίζουν ψίχουλα »

Sportal newsroom 13:25 - 11.02.2023 / Ανανεώθηκε: 13:34 - 11.02.2023

Με μία ανάρτηση στο Instagram η Super league 2 ζητάει την επιδότησή της, μετά την ομόφωνη διακοπή για την φορολόγηση από το στοίχημα

Η Super League 2 έχει διακόψει ομόφωνα το πρωτάθημα, λόγω διαμαρτυρίας για την φορολόγηση από το στοίχημα. Συγκεκριμένα μετά από απόφαση του Υφυπουργού, Λευτέρη Αυγενάκη, οι ομάδες της δεύτερης κατηγορίας από 5,3 εκατομμύρια ευρώ που ήταν να μοιραστούν, ποσό που μειώθηκε στα 1,7 εκατομμύρια ευρώ. 

Την Πέμπτη (9/2) η Super League 2 είχε κάνει έκτακτη συνεδρίαση για τις αποφάσεις που θα έπαιρναν από εδώ και πέρα για το θέμα των χρημάτων του στοιχήματος. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αποφάσισαν να συνεχιστεί η αναβολή, ενώ παράλληλα ξεκίνησαν εκστρατεία για να μαζευτούν τα χρήματα που δικαιούνται από το στοίχημα. 

Με νέα δημοσίευση λοιπόν η Λίγκα ανέφερε ότι απ' ότι φαίνεται για την πολιτεία οι ποδοσφαιριστές των ομάδων αξίζουν... ψίχουλα, ενώ παράλληλα ζητάει την δίκαιη επιδότησή τους.

«Περισσότεροι από 700 ποδοσφαιριστές και οι οικογένειες τους έμαθαν πρόσφατα ότι για την πολιτεία αξίζουν ψίχουλα. Ζητάμε τη νόμιμη και δίκαιη επιδότηση μας για να κρατήσουμε ζωντανή την Super League 2. Για να κρατήσουμε ζωντανό το ποδόσφαιρο, σε ολόκληρη την Ελλάδα», αναφέρει συγκεκριμένα το ποστ.