Σπουδαίο διπλό για τα Χανιά που βάζει σε μπελάδες την Προοδευτική

Προοδευτική - Χανιά

i

© Intime

Σπουδαίο διπλό για τα Χανιά που βάζει σε μπελάδες την Προοδευτική

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:02 - 14.05.2023 / Ανανεώθηκε: 18:17 - 14.05.2023

Τα Χανιά έφυγαν με σπουδαίο διπλό από την έδρα της Προοδευτικής (1-2), η οποία πλέον μπαίνει σε μπελάδες.

Η Προοδευτική υποδέχτηκε τα Χανιά στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League 2 και γνώρισε την ήττα με 1-2, με αποτέλεσμα να μείνει στο -5 με ματς λιγότερο, από το Αιγάλεω. Οι «Κρητικοί» πήραν το προβάδισμα με τον Κόλα στο 34ο λεπτό, ενώ στη συνέχεια η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς, καθώς ο Παυλίδης έφερε το ματς στα ίσα στο 54ο λεπτό. Μετά το γκολ της ισοφάρισης ανέβηκε ο ρυθμός του ματς, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το νικητήριο γκολ.

Αυτό, το πέτυχαν τα Χανιά με τον Ρότσα στο 69ο λεπτό, έπειτα από μία εξαιρετική εκτέλεση φάουλ (1-2).

Ο Πανσερραϊκός έμεινε στο 0-0 με την Αναγέννηση Καρδίτσας, αλλά σφράγισε την επιστροφή του στη Super League μετά από 13 χρόνια
SUPER LEAGUE 2

17:52 - 13.05.2023

Ο Πανσερραϊκός έμεινε στο 0-0 με την Αναγέννηση Καρδίτσας, αλλά σφράγισε την επιστροφή του στη Super League μετά από 13 χρόνια

Ο Πανσερραϊκός θα αγωνίζεται του χρόνου στη Stoiximan Super League μετά από την «λευκή» ισοπαλία με την Αναγέννηση Καρδίτσας, εύκολη νίκη πέτυχε η Καλλιθέα κερδίζοντας την Επισκοπή 2-0.

Προοδευτική (Χαραλαμπίδης): Αστράς, Αλεξίου, Πάβλας (65′ Νικολής), Χατζηδίμπας, Πότσι, Καρρίκι (31′ λ.τ Αγγελόπουλος), Πίσσας, Παυλίδης, Καπνίδης (76′ Ευθυμίου), Νταβιώτης (76′ Αλιμπέ), Τσακίρης.

ΠΑΕ Χανιά (Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Ρότσα, Γιαμπερέ, Σέχου, Κατσούρρι, Λεμονής, Μπουρσέλης (69′ Τσέλιος), Μπουτσάκης, Κόλα (86′ Σερβιλάκης), Μάναλης, Μανουσάκης (69′ Ιατρούδης). 

Διαιτητής: Τομαράς (Θράκης) 
Βοηθοί: Αραβίδης (Αθηνών), Αρμάκολας (Κυκλάδων)

Στα άλλα δύο ματς της μέρας για τον όμιλο του Βορρά, η ΑΕΛ επικράτησε εντός έδρας με 2-0 του Μακεδονικού αν και πλέον δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο μετά την μαθηματική άνοδο του Πανσερραϊκού, ενώ Ηρακλής Λάρισας και Αλμωπός έμειναν «άσφαιροι» στο μεταξύ τους παιχνίδι (0-0).

Στο Αλκαζάρ οι «βυσσινοί» εκμεταλλεύτηκαν τις λιγοστές ευκαιρίες που δημιούργησαν και χάρη στα γκολ των Πλέγα και Τσιριγώτη επέστρεψαν στις νίκες (2-0).