«Τριάρα» για την Κηφισιά επί της ΑΕΚ Β' - Νίκη και για τον ΠΑΟΚ Β'

Κηφισιά - ΑΕΚ Β'

i

©intime

«Τριάρα» για την Κηφισιά επί της ΑΕΚ Β' - Νίκη και για τον ΠΑΟΚ Β'

Sportal newsroom 16:42 - 04.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:59 - 04.05.2023

Η Κηφισιά πήρε ακόμα μία νίκη με 3-0 επί της ΑΕΚ Β΄και συνεχίζει την πορεία της για την άνοδο, νίκη πέτυχε και ο ΠΑΟΚ Β' με 3-1 επί της Νίκη Βόλου.

Η Κηφισιά επικράτησε με 3-0 της ΑΕΚ Β' για την 23η αγωνιστική της Super League 2 και συνεχίζει την πορεία της για την άνοδο στην πρώτγη κατηγορία. Με τους τρεις βαθμούς αύξησε ξανά τη διαφορά από τη δεύτερη Καλλιθέα στους πέντε βαθμούς και συνεχίζει να έχει το «μαξιλαράκι ασφαλείας». 

Το σκορ για την ομάδα των βορείων πραστίων το άνοιξε ο Ταλάλ στο 34'. Τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Αντρέας Τετέι διπλασίσασε τα τέρματα για την Κηφισιά, ενώ στο 77' ο Καλέργης διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Με αυτή τη νίκη η Κηφισιά παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Συγκεκριμένα έχει 54 βαθμούς, πέντε παραπάνω από τη δεύτερη Καλλιθέα, η οποία χθες (3/5) επικράτησε με 3-1 της Παναχαϊκής. Από την άλλη η ΑΕΚ Β' βρίσκεται στην δωδέκατη θέση με 17 πόντους. 

Στο άλλο παιχνίδι του νότιο ομίλου ο Θεσπρωτός έφυγε με το διπλό από τη Ρόδο κερδίζοντας τον Διαγόρα 3-2. Ο Φάκης στο 29' έκανε το 1-0 για την ομάδα της Ηγουμενίτσας και ο Σταμένκοβιτς ισοφάρισε δέκα λεπτά αργότερα. Ο Μανιάς έβαλε μπροστά στο σκορ τον Διαγόρα, αλλά μέσα σε πέντε λεπτά ο Θεσπρωτός γύρισε το παιχνίδι και πήρε τη νίκη. Ο Μίνγκος στο 83' έκανε το 2-2 και ο Γκόγκος στο 88' διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Για τον βόρειο όμιλο ο ΠΑΟΚ Β' επικράτησε της Νίκης Βόλου με 3-1. Ο Τζιόρας έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Βόλου στο 3ο μόλις λεπτό, αλλά Νταρέλας στο 35' ισοφάρισε για τον «δικέφαλο». Ο Σπυράκος στο 84' ολοκλήρωσε την ανατροπή για τον ΠΑΟΚ Β' και ο Πανίδης στο 90+3΄ διαμόρφωσε το τελικό 3-1. 

Στην τέταρτη θέση με 38 πόντους είναι η Νίκη Βόλου, δύο θέσεις πιο κάτω με τους ίδιος βαθμούς είναι η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία

Παναθηναϊκός Β' και Βέροια ήρθαν ισόπαλοι 1-1, με την ομάδα της Ημαθίας να βρίσκεται ακόμα σε δύσκολη θέση για το θέμα του υποβιβασμού. Ο Αθανασακόπουλος άνοιξε το σκορ για τους «πράσινους» στο 47' και ο Κατσούκης στο 90+2' ισοφάρισε, κάνοντας το 1-1. Στην όγδοη θέση με 26 βαθμούς είναι ο Παναθηναϊκός Β', στη δωδέκατη με 21 πόντους είναι η Βέροια.