Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός-Ατρόμητος

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός

i

© Intime

Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός-Ατρόμητος

Sportal newsroom 14:12 - 16.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:19 - 16.08.2023

Η Super League ανακοίνωσε σήμερα (16/8) την αναβολή του αγώνα της πρεμιέρας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ατρόμητο, κατόπιν αιτήματος της αστυνομίας. Ο αγώνας θα οριστεί εκ νέου από τη Διοργανώτρια Αρχή.

Στην αναβολή του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο προχώρησε κι επίσημα η Stoiximan Super League η οποία το έκανε γνωστό με σχετική ανακοίνωση το μεσημέρι της Τετάρτης (16/8). 

Το ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες στο πλαίσιο της πρεμιέρας του ελληνικού πρωταθλήματος είχε οριστεί για το Σάββατο (19/8), αλλά η αστυνομία ζήτησε την αναβολή του, επειδή την ίδια μέρα η ΑΕΚ υποδέχεται την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην «OPAP Arena» στη ρεβάνς του 1-2 στην Κροατία. 

Ο αγώνας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο θα οριστεί  σε νέα ημερομηνία. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας και λόγω των προγραμματισμένων υποχρεώσεων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη διεθνή διασυλλογική διοργάνωση UEFA Champions League, ο αγώνας ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, αναβάλλεται και θα οριστεί εκ νέου από τη Διοργανώτρια αρχή.